PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=779805}
4,4 13 tys. ocen
4,4 10 1 12699
2,5 4 krytyków
Belle Epoque
powrót do forum serialu Belle Epoque

Paweł Małaszyński

użytkownik usunięty

Aktor wybitny,on nawet jak podbiera parapet robi to z klasą,magią taką że ci najwięksi mogą się uczyć,a jak grzebie w nosie,prawdziwa rewelacja,mistrz w każdym calu.

użytkownik usunięty

miało być podpiera.

ocenił(a) serial na 3

Małaszyński nie jest wcale tak słabym aktorem wg mnie, aczkolwiek w tym serialu jest słaby i mamrocze pod nosem.
Natomiast ja będę troszkę złośliwy i jeśli Ty wytykasz mu brak umiejętności oraz uważasz go za partacza to może
warto byś nieco zmodyfikował swoje wypowiedzi ( błędy interpunkcyjne aż "walą" po oczach ) . Czasem warto wypowiedź rozbić na więcej zdań aniżeli
wpychać wszystko w jedno bełkotliwie wyglądające monstrum. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że ja też idealny nie jestem, ale na taki sarkazm wobec innych sobie nie pozwalam. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
armarange

to może jak tak lubisz krytykować innych,to napiszesz jak mój wpis powinien brzmieć dobrze pod względem składni językowej,zarzucasz mi czepianie się innych,a sam to robisz,więc jak chcesz grać świętego chyba nie powinieneś z wypowiedzi na jedno zdanie robić najgorszej wypowiedzi na filmweb,poza tym miałobyć to śmieszne,a nie ośmieszające aktora.

Naprawdę zabawna technika wypominać innym wpis,samemu krytykować,chętnie przeczytam jakieś twoje dłuższe wypowiedzi,najchętniej takie w autorskie,gdzie nie oceniasz innych...

ocenił(a) serial na 3

No widzisz :-P
Zareagowałeś "typowo" jak przystało na FW czyli: wszystko jest atakiem , trzeba się bronić , atakują mnie, jaki niedobry ten świat dookoła. Czytam Twoje wypowiedzi również na forum Pierwszej miłości ( więc nie tylko tą jedną ) i niestety mam takie, a nie inne spostrzeżenia. To naturalne , że jak piszesz na publicznym forum , to może to na innych działać "tak" a na innych "inaczej" - nikt z nas nie jest tutaj sam prawda ?
To nie jest to , że ja się w tym lubuję, a sam o sobie napisałem przecież , że idealny nie jestem. A więc skąd u Ciebie to " jak chcesz grać świętego" ? W zasadzie zastanawiałem się czy w ogóle to pisać bo właśnie takiej reakcji jak powyżej się obawiałem - niedojrzałej i bez dystansu do siebie, dziecinnej i pełnej jakiegoś infantylnego bólu. Jeżeli uważasz, że wszystko jest w porządku , a Ty wytykając Małaszyńskiemu brak umiejętności , a sam pisząc po polsku niezbyt składnie , jesteś również w porządku to ok. Przepraszam jeśli uraziłem, cofam wszystko oczywiście.

użytkownik usunięty
armarange

a może zamiast czytać wypowiedzi innych,zacznij samemu coś pisać,łatwiej czytać i krytykować innych,niż samemu coś napisać,też chętnie poczytam twoje długie wypowiedzi na poziomie,nawet jestem w stanie potraktować to jako lekcję,ale przynajmniej się wykaż a nie zachowuj się jak typowy krytykant FW,co czeka aż inni coś napiszą,żeby ich krytykować,sam też dystansu nie ma masz,bo nie trzeba jak się jest dojrzałym,dociskać innym że coś tam napisali,właśnie nieraz czytałem na tym forum wypowiedzi które mi się nie podobały,ale autorów nie atakowałem z tego powodu.

A określenia w stylu niedojrzałej,sobie daruj,bo sam o dojrzałości możesz poczytać skoro nie rozumiesz,że skoro nie podoba ci się jak ktoś krytykuje innych,samemu nie powinieneś ich krytykować,używanie mocnych określeń jak bełkot nie jest zwracaniem uwagi.

ocenił(a) serial na 3

Owszem. Dużo piszę , czytam i komentuję.
Bardzo dużo , ale ostatnio coraz mniej.
Natomiast nie odbieraj mi prawa do skrytykowania ciebie ( a zrobiłem to bardzo delikatnie ) podczas gdy ty pozwalasz sobie na szyderstwa wobec aktora. No większej hipokryzji nie widziałem. Może ty sam zacznij grać w filmach ?

Jak widac po twoich komentarzach przeceniłem cię i to bardzo. Ani nie potrafisz samokrytycznie spojrzeć na siebie , ani też bardziej pokojowo rozmawiać z innymi ( bo ja ośmieliłem się poddać twoją pisaninę krytyce )

To tylko utwierdza mnie w przekonaniu że na takich forach nie warto szukać ludzi na poziomie.

użytkownik usunięty
armarange

ty jesteś hipokrytą,człowiekiem poniżej poziomu,ja też ciebie będę krytykować.Kolejny raz piszę że lekkie naśmiewanie nie jest szyderstwem.Sam nie umiesz pokojowo pisać i ciebie również za wysoko oceniłem,umiesz tylko innych krytykować.
Bardzo delikatnie,widać że nie umiesz,bełkot jest delikatny,chyba w twoim słowniku hipokryto.

ocenił(a) serial na 3

" na jedno zdanie robić najgorszej wypowiedzi na filmweb"

Czy Ty jesteś jakimś niedojrzałym nastolatkiem przewrażliwionym na swoim punkcie ? Gdzie zrobiłem z Twojej wypowiedzi najgorszą?
Jeszcze raz przepraszam.

" Naprawdę zabawna technika wypominać innym wpis,samemu krytykować,chętnie przeczytam jakieś twoje dłuższe wypowiedzi,najchętniej takie w autorskie,gdzie nie oceniasz innych..."

To nie jest jakaś technika. Korzystam z prawa do wypowiedzi, także krytycznej bo świat nie jest usłany różami i samym,i pochwałami. Ty się sam prosisz o ripostę bo jedziesz po Małaszyńskim, piszesz w sposób szyderczy, a sam masz problemy z układaniem zdań.
Jeżeli piszesz o Małaszyńskim niepochlebnie to możesz się przecież liczyć z tym , że również ktoś Ciebie oceni.

Ale jak już pisałem żaden ze mnie ideał i po raz trzeci przepraszam. Wybacz mi to , że ośmieliłem się zwrócić Tobie uwagę.

użytkownik usunięty
armarange

Dopiero jak ty jesteś przewrażliwiony na swoim i innych punkcie,i co za obłuda,ja jadę po Małaszyńskim a twoje pociski,to zwracanie uwagi,używanie określeń jak befkot,na pewno jest czymś więcej niż zwróceniem uwagi,szyderczy sposób to nie jest,to ty próbujesz do granic podnieść negatywny odzew mojej wypowiedzi,ludzie nazywają go drewnem,najgorszym aktorem,a jego obrońcy aż tak się nie czepiają.

Korzystanie z prawa wypowiedzi,ale dalej nie potrafisz przedstawić,jak taka sarkastyczna wypowiedzieć powinna brzmieć,bo to dla ciebie zbyt trudne,łatwiej jest dalej dociskać innym,nazywać ich nastolatkami,grać dojrzałego,stonowanego,ciebie też ktoś może ocenić a twoja wypowiedz jest na zbyt niskim poziomie,żeby robić z siebie kogoś na wyższym poziomie.

Na moją propozycję,własnej autorskiej wypowiedzi na temat,ty odpowiadasz kolejnymi zarzutami,naprawdę obłuda w najwyższym calu.

ocenił(a) serial na 3

Zakładasz temat, który jest zwyczajnie trollingiem. Zakładając taki temat zapewne ty sam zakładasz , że inne osoby będą razem z tobą szydziły z Pawła Małaszyńskiego Jaka jest wartość dodana takiego tematu na tym portalu ? Czy to nie jest zwykły trolling i pastwienie się nad drugim człowiekiem ? Takie tematy w internecie służą tylko i wyłącznie obśmiewaniu drugiej osoby.
W dodatku reagujesz histerycznie kiedy ktoś chce ci uzmysłowić , iż odrobina pokory by ci się przydała. Piszesz dość brzydko o drugim człowieku, ale jak to hipokryta obrażasz się na to , że ktoś ci kulturalnie zwrócił uwagę , a nawet dał wskazówkę jak sensowniej budować swoje wypowiedzi. No niestety , ale twoje reakcje są śmieszne, a temat jaki założyłeś żałosny. W dodatku bezczelnie imputujesz innym osobom jakieś szemrane intencje. Ręce opadają jak się takich ludzi czyta, takie tematy i takie podejście do tematu aktorstwa, serialu itd.

Daj już spokój , ja się nad tobą dalej nie będę pastwił bo przypominasz mi małego Kazia z osmarkanym nosem , który wyśmiewa Jacka z brudnymi spodniami.

bez odbioru

użytkownik usunięty
armarange

ale ty jesteś zakłamany,przed chwilą niby przepraszasz,że niby odpuszczasz temat,teraz piszesz bez odbioru,a pewnie za chwilę znów odpiszesz.Sam imputujesz innym złe intencje,miało być się śmiesznie,może nie było,na pewno nie chciałem aktorowi ubliżyć,to ty jesteś trollem i manipulantem który nadużywa słowa innych,lekko naśmiewałem się a ty piszesz o szyderczym tonie..

Non-Stop piszesz monotematycznie że nie chcesz obrazić,a cały czas to robisz,nie potrafisz samemu coś napisać,krytykujesz innych,psujesz atmosferę na tej stronie,może moje negatywne wypowiedzi o aktorach są złe,ale twoje obrażanie innych tym bardziej,ta strona nie służy obrażaniu i krytykowaniu innych użytkowników,tylko ocenie aktorów,filmów.

Jesteś Trollem i awanturnikiem,czekasz na innych wypowiedzi,robisz z śmiesznej wypowiedzi,wielką obelgę.Jakby chciał aktora obrazić,zrobiłbym to napisałbym coś w stylu,że Małaszyński w tej roli jest słabiutki,a nie bawił się w coś takiego.

użytkownik usunięty
armarange

a nie liczyłem że wszyscy będą że mną z niego się nabijać,tylko że ktoś napiszę,że to było śmieszne,skoro nie było trudno,można było napisać,że cię to nie bawi,a nie od razu nadużywać słów,obrażać,krytykować.

ocenił(a) serial na 3

ps. i oczywiście , że nie miałem złych intencji, zwyczajnie tylko ciężko było milczeniem zbyć kogoś kto zachowuje się tak jak w opisie powyżej. Ale mimo to jako człowiek z jakąś tam jednak klasą .... umiałem napisać ,że przepraszam ( chociaż to ty tutaj zachowujesz się nie fair psując portal takimi tematami i biegunką w swoich wypowiedziach)

użytkownik usunięty
armarange

i ty udajesz skromnego samochwała...,a ty dopiero psujesz atmosferę takimi pociskami,klasy to ty nie masz,mogłeś napisać że moja wypowiedz ci się nie podoba,a nie wyskakiwać o bełkocie,tak robi człowiek z klasą którym ty nigdy nie będziesz,i lecz kompleksy gdzie indziej.I ty jesteś hipokrytą,bo nie rozumiesz że zwrócenie uwagi,jest łagodniejszym tonem niż twój,ale to jest właśnie twoja manipulacja i obłuda o której pisałem wcześniej.

Byłoby miło gdybyś znów nie odpisał,ale na pewno zaraz znów odpiszesz,to jest właśnie to zakłamanie..

ocenił(a) serial na 3

Sam nie rozumiesz co oznacza "bez odbioru " a piszesz takie teksty do mnie ? :-P Czy ty nie umiesz inaczej aniżeli być zwyczajnie śmiesznym ?

użytkownik usunięty
armarange

sam tego nie rozumiesz,skoro udajesz tego co kończy rozmowę a ją kontynuuje,liczysz że ja odpuszczę,a ty dalej będziesz mnie obrażał,ty nawet nie jesteś śmieszny,jesteś żałosny i zakłamany,zacząłeś udawać kulturalnego,a szybko ci nerwy puściły...

użytkownik usunięty
armarange

robisz dramat że ktoś napisać coś lekko złośliwego,faktycznie musisz mieć straszną biegunkę,ja rozumiem zareagować,na jakieś bardzo negatywne wpisy,ale o coś takiego...Musisz interweniować na taką bzdurę,ja np nie mam zwyczaju krytykować innych wypowiadających,każdy ma własne zdanie,a ty musisz to robić,bo inaczej nie potrafisz...

ocenił(a) serial na 3

W sytuacji , w której zakładasz taki hejterski, prześmiewczy temat to powinieneś mieć na tyle przyzwoitości by przyznać , iż to jest psucie portalu , a nie dalej brnąć. W dodatku histeria jaką prezentujesz, buta i arogancja jest niebywała. Zajmujesz się "brudem" w internecie, sam go tworzysz pisząc szyderstwa wobec innych , a sam reagujesz wielkim oburzeniem jak cię ktoś chce sprowadzić do pionu byś spokorniał i nieco refleksji się nauczył.............

chcesz mieć ostatnie słowo to proszę , tu masz na to miejsce

użytkownik usunięty
armarange

ty prezentujesz histerię,atakujesz mnie innych użytkowników również bo coś napisali,ty nie masz przyzwoitości przyznać się że przesadziłeś z określeniami bełkot,szyderski itd,buta i arogancja to twoja nie moja domena,sam się uczy refleksji,pokory,kultury a pokory to ja ciebie mogę uczyć i ustawiać do pionu,a nie ty mnie.Ja nie obrażam innych użytkowników jak ty...

użytkownik usunięty
armarange

zresztą przyznałem że lekko się naśmiewałem,a ty nie potrafisz się przyznać że przesadziłeś z określeniami,więc ty masz problem z odwagą,jakbyś napisał że to nie było śmieszne,bym nie zareagował,moje wpisy mogę się nie podobać,mam pokorę w przeciwieństwie do ciebie,ale określenia o bełkocie są przesadą...