4,4 13 tys. ocen
4,4 10 1 12724
3,0 3 krytyków
Belle Epoque
powrót do forum serialu Belle Epoque

Wy cebulaki

ocenił(a) serial na 10

Czytam te opinie i komentarze i krew mnie zalewa.. Stworzyc cos nowego to tylko z negatywna opinia. Znawcy i aktorzy sie odezwali za dyche..macie tyle pojecia o aktorstwie ? To dlaczego komentujecie tutaj? Prawie anonimowo? Gdyby gral glowna role aktor zagraniczny pewnie zaraz serial mialby wysokie noty i jakie to super ze jakis zagrniczniak zagral w polskiej produkcji. Jak mozna wgl porownywac stacje HBO do TVNu?.... Gry o tron nie trzeba reklamowac zeby i tak miała ogladalnosc. No tak bo tam jest tyle przemocy i seksu ze wszystkich to jara. Nie ma zadnych ograniczen co do pokazania tego i owego. I dlatego jest super. Tutaj pokazana scena intymna w "gaciach"i juz sie wsyscy czepiaja.. Bo może lepiej to pokazac jqk wchodzi i wychodzi? Szok ze ludzie po jednym odcinku tak ocenili serial. Mnie zainteresowal i napewno bede ogladala wszystkie odcinki.

użytkownik usunięty
werkaa_

na pewno łatwiej byłoby nakręcić coś w obecnych czasach.Tworzący serial,dołożyli więc sporo pracy,żeby było inaczej,może wielkiego szału nie było,ale powiedzmy sobie szczerze,mało jest taki seriali co rzucają na kolana,ale tragedii też na pewno nie,poza tym raptem 1/10 odcinków.

werkaa_

Zobacz sobie człowieczku jak wygląda oddanie klimatu i film kostiumowy, patrz "Sherlock Holmes" oraz "Sherlock Holmes: Gra cieni", a nie te drewniane aktorstwo, żart na siłę oraz ogólnie brak klimatu. Widziałem geniusza tu, który dał temu gniotowi ocenę, osiem, ale Ty poleciałeś i to grubo, z tematem...:-)

ocenił(a) serial na 10
HeadHoper4Warsaw

Jestem dziewczyna jakbys nie zauwazyl po nicku. A po drugie to co Ty tu porownujesz? Sherlocka holmsa do tego serialu ? Wlasnie dobrze ze sie inspiruja moze za kilka lat beda przodowac polacy w rankingach top seriali. Napewno mieli wiekszy naklad pieniezny na cala produkcje lepszych charakteryzatorow kamerzystow czy nawet lepsze krajobrazy do nakrecenia serialu. Nie twierdze ze belle epoque to mistrzostwo ale fajnie ze ktos postanowil zrobic cos innego

werkaa_

"Belfer" i inne, ale faktycznie produkcje HBO, nie TVN, są na poziomie i dobre...:-( Tak, wiem, że jesteś kobietą, ale też człowiekiem...:-)

użytkownik usunięty
werkaa_

1 Nie trzeba być kucharzem zęby ocenić zupę
2 Jak się coś tak chamsko reklamuje jako 8 cud świata to trzeba się liczyć z tym że opinie będą bardziej skrupulatne i że widza nie zadowoli "w11 sto lat temu"
3 W sumie to i tak wkręta więc nie wiem po co to pisze.
Nie pozdrawiam.