Czy ja wiem czy to gniot? Cos zaczyna sie dziac w naszej tv. Nareszcie film lekko mroczny. Kostiumy ok. Gra aktorska daje troche do myslenia . Za to rola Pana Olafa Lubaszenki jest ciekawa . Sam Malaszynski ? Troche jaj mu brakuje w tym serialu. Muzyka? Ja widze kawalki i muzyke skomponowana przez Panow Johna Portera i Nergala . Tutaj wspaniale by pasowala. Mam nadzieje ze film nie umrze smiercia naturalna tylko bedzie stac rezysera na pomyslowosc !
Spoko, to będzie jak pójdziesz do fryzjera i ściągniesz te paciorki z szyjki, pajacu. Wyglądasz tak samo infantylnie jak ten serial, którym tak zachwycasz się...:-(
tak dalem osiem ,zwaz na to ze jest pomysl . A jak sie zakonczy? Z tych wszystkich seriali ten moze sie utrzyma na ogladalnosci. Chyba ze wolisz Ojca Mateusza? M jak Milosc ? Klan ?
zgodze sie z tym Tylko nie zapominajmy o tym ze oni tam sie wyscigaja z produkcjami . Co stacja nadaje lepsze seriale. U nas to dopiero raczkuje , zgoda pierwszy ocenilem wysoko ,za pomysl, kostiumy ,wiele do zyczenia maja sami aktorzy ,Olaf Lubaszenko ma ciekawa role ,taka realna ,Malaszynski ? Mysle ze to bedzie najslabsze ogniwo . Popiszemy na spokojnie po zakonczonym sezonie . Wtedy ocenimy serial tak jak byc powinien . Milego tygodnia