PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=779805}
4,4 13 tys. ocen
4,4 10 1 12699
2,5 4 krytyków
Belle Epoque
powrót do forum serialu Belle Epoque

Mam zamiar zacząć oglądać, zwłaszcza po przejrzeniu tego forum... ani jednej pozytywnej opinii? Powiedzcie mi, serio jest taki beznadziejny czy to nastawienie jeszcze zgodne z trendami( ze to co polskie musi być do bani) ?

sprinterka

pierwszy odcinek rzeczywiście średnio mi się podobał, była bida ;) natomiast przy drugim było już trochę lepiej (chociaż i tak jak zobaczyłam pewną postać to od razu wiedziałam, że 'to ten zabił', miałam rację). Mam nadzieję, że się jeszcze rozkręci bo jednak scenografie i kostiumy super :)

użytkownik usunięty
sprinterka

Pierwszy odcinek dno.Drugi na poziomie polskiej średniawki jak ojciec mateusz czy w11.

ocenił(a) serial na 3
sprinterka

To zależy jakie masz wymagania. Jeżeli zagadki na poziomie Ojca Mateusza czy Gliniarzy Cię uszczęśliwiają, tudzież W11 czy Komisarza Aleksa... to tutaj również powinno Ci się spodobać. Szkopuł w tym że TVN rozbudził nadzieje fanów kryminałów i seriali tą całą wielką pompą i zwyczajnie oszukał twierdząc , że to nowa jakość. Ale to trzeba samemu się przekonać. Uważam że 90% negatywnych opinii jest merytorycznych a ok 10% to trolling z uwagi na to że ludzie nienawidzą TVN-u. Moim zdaniem to słaby serial i raczej nie spodziewam się że w kolejnych odcinkach będzie lepiej niż w dwóch pierwszych. Dla bardziej "wyrobionego" widza seans tego serialu to koszmar.