Pamiętam jak rozpoczynano emisję serialu na polsacie.Wszystko ok-17 po szkole.Ale tak się wkurzyłam jak przenieśli emisję na godziny popołudniowe-nie obejrzałam tylu ciekawych odcinków ;( Później w wakacje był już chyba 4,czy 5 sezon.Po wakacjach już serialu nie emitowali (to się zdziwiłam).Ale później serial był na TV4,ale oczywiście jak ktoś ma pecha to na całej linii-były te odcinki,które na polsacie były w wakacje.Po jakimś miesiącu patrzę,a tam serialu już nie ma-co za pech.
Ogółem serial był super.Brat,siostra i ja oglądaliśmy każdy odcinek,gdy puszczali go na polsacie po południu,moja mama czasami.Może tak do 10 serii na TV4,czy polsacie???
Ja pamiętam,jak BH leciało na Jedynce w soboty dawno,dawno temu:)Polsatu jeszcze chyba nawet wtedy nie było...
no ja tez pamietam jeszcze jak ogladalem z siostra od 1 sezonu na polsacie poznije nagrywalismy a tak sie kiedys wstydzilem ze jeszcze mamy video ... no i poznije byly wakacje i na tv4 tez ogladalismy a poznije zniknelo a szkoda bo nie ogladalismy do 10 sezonu moze ktos wie czy jakas stacja ma zamiar puscic 6 sezon albo od poczatku ?