Już myślałem, że Polsat powtórzy głupotę TV 4 i tez da tylko dwa sezony, ale dziś był juz pierwszy odcinek 3 serii!! Bardzo sie ciesze i pozdrawiam wszystkich fanów.
heh, polsat zrobił jeszcze większa głupote niż wcześniej tv4...serial dla nastolatków puszcza o 10.30...;/
To prawda, ale ja juz jestem na studiach i wszystkie dni oprócz środy mam na 12.00 wiec zawsze zdążę obejrzeć. Choć tez wolalbym zeby było jak dawniej o 16.30. Ale najważniejsze że puszczają ;-)
no niewiem, z tego co czytałam na różnych forach to zmienili godzinę emisji żeby ten serial wkrótce zdjąć.A może być też tak że od wakacji zaczną puszczać od 1 odcinka, tak jak w zeszłym roku.
Słuchajcie czy to prawda,że 25 kwietnia Polsat kończy emisje Beverly?Bo tak wyczytałam na Wikipedii?Jeśli tak to,Polsat już przegiął!po co w ogóle zaczynał emisję,jeśli nie ciągnie jej do końca!
Hymm z początku tez spodziewałem się, ze skoro przenieśli godzine emisji na taka 10.30 to podobnie jak tv 4 zdejmą serial po dwóch sezonach, ale jak już wbili się na sezon trzeci to myślałem ze pojadą dalej a tak.... Było by strasznie głupio jakby teraz go zdjęli. Sprawdzałem w programie tv na necie w poniedziałek 28.04 BH90210 jest normalnie, ale to nic pewnego....;-(
tak ! to byla najglupsza rzecz jaką mogli zrobić. ;/
wiekszosc mlodziezy o tej porze uczy sie w szkolach. ;/
Podobno Polsat nie puści wszystkich odcinków ( mają zakończyć nadawanie po 4 serii, ale i tak godziny nadawania - 10.30 są takie, że nie da się wszystkich odcinków obejrzeć )
Z drugiej strony są ploty, że podobno TVN ma w wakacje puszczać BH90210 o sensownej porze i może całe 10 sezonów poleci.
w sumie by było dobrze gdyby nadali jeszcze z piąty sezon, potem już połowy aktorów nie bedzię to jakoś to samo nie bedzię , wiec mi obojętnie, ale lepiej zeby dali wszystko