PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Chodzi mi o tę nową wersję.Bo w jednej gazecie przeczytałam,że stare gwiazdy będą grać krewnych tych "nowych" nastolatków.W drugiej gazecie przeczytałam zaś,że stare gwiazdy nie będą grać krewnych młodych,tylko każdy z nich pojawi się gościnnie w jednym z odcinków.A wy wiecie może jak to będzie?Ja bym wolała pierwszą wersje,żeby grali krewnych...Ciekawe,czy to nowe Beverly będzie wogle puszczane w Polsce,a jak będzie to pewnie jeszcze dłuuugo poczekamy...A może Polsat wykupi i nową wersję?Szczerze mówiąc wolałabym nowe Beverly niż kolejny sezon Gotowych na wszystko...

A wy co myślicie o odświeżaniu staroci????????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10

Ja też wolałabym zdecydowanie pierwszą wersję. Ale myślę, że nowe BH nie będzie już takie fajne jak stare. A może się mylę...:) Hmm zobaczymy ;)

użytkownik usunięty
Oldzia_

Ale chyba jednak bedzie tak jak czytałam w drugiej gazecie,bo np. w filmografii Jenie Garth już można zobaczyć coś w rodzaju:
2008:BH 90210 jako ktoś tam (Gościnnie)

to gościnnie wskazuje raczej na tylko jeden odcinek...

Odgrzewanie staroci,zwlaszcza tych najbardziej kultowych raczej się nie udaje (chodzi mi o filmy i serial;e,bo przerobki piosenek czesto odnosza sukces)...Ale ja bym obejrzala wlaśnie chętnie ze względu na tych starych "BEVERLAKóW"...Ale poczekajmy na opinie innych,pewnie niedługo wypowie się tu dziewczyna z nickiem Brenda Walsh :)