PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 25 tys. ocen
7,0 10 1 25499
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

:) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :)

ocenił(a) serial na 10
Goku

Fajnie :) Który sezon ? Czy to pewne info ?

Goku

oooo matko!!! ale zajebiście!! o sorka:P no ale radość;d;d

ocenił(a) serial na 8
anula_lol

Uwielbiam ten film!! Jak przeczytałam te wiadomosc to wprost oszalałam z radosci.
PS. Najbardziej lubiłam Steva i Brandona :):):)

ocenił(a) serial na 10
Goku

super!!!!!!!!!!!!!!! nagram wszystkie odcinki na dvd i bede miec kolekcje!!!!!

ocenił(a) serial na 10
nuka_ug

skoro nagrałaś wszystkie odcinki odezwij się bardzo mi zależy nie mam ostatnich odcinków 2giego sezonu, ostatni który posiadam to 16, mój numer gg 6863096, email:gralu1990@tlen.pl, proszę cię bardzo pomóż mi

Goku

W TV 4 emitowany będzie od 11 czerwca - od poniedziałku do czwartku o godz. 15.50. - wiadomość z onetu. Godzina nawet nie najgorsza w porównaniu z 14 na TVNie parę lat temu :) FAJNIE że powraca :):):):)

ocenił(a) serial na 8
Goku

ale superancko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
xmaluszekx

Dla kogo godzina dobra to dobra. Wiem że wszystkim się nie dogodzi ale mogli choć tak o 16.30 dać. A dziwne jest to ze ten serial tak krąży od stacji do stacji. Szczerze wolałbym go na TVN oglądać.

ocenił(a) serial na 10
kozlowski6

fakt mogłoby byc chociaz o te 30 min później zdaza sie,że ze szkoły wracam po 16:/ ale czasem sie obejrzy.Fajnie,że w ogóle puszczą bo juz myślałam,że odstawili ten serial na półke i nie mieli zamiaru go odświerzyć.Teraz brakuje tylko "pełnej chaty":p

Poison_Girl

"Pelna chate" puszczali z 5-6 lat temu na TVN7, zreszta na TVNie puszczali "Beverly Hills", ale wtedy bylam mala i nie rozumielam nic z tego seiralu i najbardziej lubilam Torri Spelling- o lol.. ;)

Gryzio

Donna była fajna, taka głupiutka :) ja tez wtedy jak na tvnie puszczali to bylam jeszcze mala ale najbardziej lubialam Brende, a jak odeszla to Kelly i Brandona :)

ocenił(a) serial na 10
Goku

Super wiadomość! Uwielbiam ten serial, kiedyś pamiętam leciał na TVP2 (ale to było w latach 90'tych) więc nie kumałem za bardzo o co tam chodziło :) A kilka lat temu wszystkie odcinki puścili na TVN i udało mi się je obejrzeć. Super że znowu to puszczą, szkoda że nie na TVN ale ostatecznie TV4 też może być.

Goku

zarabiscie :]]]]]]]]]]]]]]]
jea.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Jamaica69

Tak to jest pewne 11 czerwca o 15;50 Ludzie ogladać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Goku

Ale super :-).
Tylko ciekawe, co zrobią na wakacje ? Jeśli będą nadawać to kiepsko, bo sporo osób wyjeżdża.

sandrula

Hmm... 15:50 to naprawdę nie jest zła godzina. W porównaniu do TVN [jak ktoś już wyżej pisał] który puszczałby to o 14... Tak to przynajmniej na końcówkę serialu by się zdążyło. TV4 to jedna z lepszych stacji, które puszczają cokolwiek oprócz "Jazdy z Barbie".

violet_bunny

ja tez sie ciesze strasznie ze wraca!;] ja jak byłam młodsza to lecial ten serial , wiem ze moją dzieciecą miloscią był David ;d hehe :)

ocenił(a) serial na 8
martey

co za roznica jaka pora hehe, na drugi dzien i tak na necie jest TVrip odcinka..takze sie nadrabia zaleglosci, kompletuje na DVD i tera bedzie sobie mozna puscic kiedy sie zachce w wolnej chwili hehe...

gruby serial i smiechowy odciecie od szarej nudnej rzeczywistosci...

martey

mi też sie david podobał;D ciekawe jak teraz wyglada;D

Goku

Już nie ma :( nie wiem dlaczego....

Aintha

jak nie ma? od poniedzilaku do czwartku leci cały czas :) Dzisiaj było ;D hehe oglądam , a jakże;p

martey

nie było rano o 11 powtórki. :( coś się "zespuło"...

Goku

A mógłby ktoś nagrać ten serialik i wstawić na neta?

kseroboy1234

ej przeciez jest w necie do ściągnięcia szukaj uważnie...

ocenił(a) serial na 9
alkatraz

Ale się cieszę:)))))))))) Ale do czerwca kawał czasu :(

ocenił(a) serial na 10
Breprue

haha nie wiem cy zauważyłaś ale on to napisał w maju i już wyemitowali 2 sezony tego serialu, ale jakieś 2 tygodnie temu skończyli i póki co nie ma żadnej wzmianki że chcą pokazać dalsze odcinki

ocenił(a) serial na 9
gralu1990

Ano nie bo ja czytam to co chce przeczytać :P I byłam po pracy nieźle skonana ;/

ocenił(a) serial na 10
Breprue

napisz do mnie to ci podam stronki skąd można ściągnąć odcinki tego serialu , prawie pełne 2 sezony gg:6863096