PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25519
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Jak komuś się jakaś piosenka spodobała i chciałby się dowiedzieć jaki to tytuł albo już wie jaki...to niech wpisuje tutaj :) xD ;)

Frantic_Girl

Na końcu dzisiejszego odcinka (chyba 25...) była puszczona taka piosenka. Niestety nic z niej nie pamiętam... wiem tylko, że potem przy piosenkarce pojawił się Brandon.

ocenił(a) serial na 10
Michiru1989

http://pl.youtube.com/watch?v=zln-mUyOknw&feature=related

Chodzi o tą? ;)

Oldzia_

Ja tez mam pytanie apropos piosenki z seriu :) Minowicie interesuje mnie oryginalny tytuł i wykonawca melodii z czołówki serialu. Nie mam pojecia gdzie to znalexc wszędzie sa tylko same instrumentalem a mnie interesuje z woklaem :) Zna ktos?

Frantic_Girl

Hej!
Może ktoś wie jaki tytuł ma piosenka z I-szej imprezy bractwa do którego chce należeć Steven. Piosenka się zaczęła kiedy Steven mówi, że uwielbia tą piosenkę.

TwoStepsFromHell

elo, a pamieta ktoś może tytuł piosenki, która rozbrzmiewała w momencie, kiedy Dylan leżał przed domem na kanapie lub jakims posłaniu i płakał, po tym, gdy dowiedział się, że jego ojciec nie żyje. Pamietam, że to piosenka R.E.M, ale jej tutułu nie pamietam... z góry dzięki za pomoc ;)

ocenił(a) serial na 10
barteknt

Może "Losing my religion"?

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Hej a wie ktos moze jaki jest tytul piosenki. Ona leciala w 14 odcinku 1 seri jak Brenda zorganizowała pizamowa imprezę na ktorej Donna Kelly Andrea Brenda tańczyły do tej piosenki , pozniej dołączyła do nich mama brendy i razem tańczyły. A pozniej przyszla koleżanka kelly amanda i im przerwała tańce

ocenił(a) serial na 8
saska_a

Co prawda, odpowiedź po długim czasie, ale to jest Tommy James and the Shondells - Mony Mony.

Frantic_Girl

A wie ktos moze jak nazywala sie taka bardzo spokojna i romantyczna piosenka - meski glos w niej jest. Mozna powiedziec, ze taka romantyczna, rockowa balladka. Bardzo spokojna. Nieraz ja slyszalem w serialu, ale w TV tylko raz :(
Nie chce zamieszac, ale w tytule (badz w refrenie - juz nie pamietam) bylo slowo "walls" (sciany) - aLE nie jestem w 100% pewien, bo to dawno bylo.
W teledysku do tej piosenki byl chyba jakis zespol i kamera jezdzila od pokoju do pokoju (bo grali w jakims mieszkaniu chyba).
I wiem, ze w serialu leciala na jakiejs imprezie chyba i byl tam Brandon.
Tylko tyle pamietam :(
Ale piosenka byla bardzo romantyczna (taka do poprzytulania sie)

Arto0X

Dobra... Widze, ze zero odzewu...
Zajebiscie... ;|

Naszczescie znalazlem ta piosenke xD

Frantic_Girl

prosze <!> o tytuł głównej piosenki tego filmu :)

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Hej, wie ktoś może jak się nazywa piosenka która leci w trzecim odcinku drugiego sezonu kiedy Dylan leży w jakimś domku i płacze? to nie jest ani "You Are the Everything" R.E.M. ani "I Don't Get Much Sleep Anymore" Chris Luke. Z góry dzięki :)

Ingrid_4

no dokładnie!! Już o tym pisałem kilka postów wcześniej! Tez sie nie dowiedziałem. Naprawde nikt nie wie????

ocenił(a) serial na 9
barteknt

może jeszcze tu zaglądacie :) ja znalazłam dopiero dziś
You Are The Everything - R.E.M

Frantic_Girl

Witam czy wie ktoś może co to za piosenka kiedy Brenda tańczy z Davidem na dance party .

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

https://www.youtube.com/watch?v=MX8HRJxWJ2w
Jeżeli ktoś znałby którąkolwiek z tych 3 piosenek to płacę w szeklach.

ocenił(a) serial na 8
pyflame

Nie wiem, jak to znaleźć. Nawet Shazam tego nie rozpoznaje.

ocenił(a) serial na 8
pyflame

No dobra. Ostatnia to jest muzyka do serialu, więc nawet nie wiem, która ścieżka. Druga raczej też, bo oglądałem ten odcinek wczoraj. A pierwsza to sam nie mogę znaleźć. Komentarz na youtubie: There is no trace of this song on the soundtrack credits and I can't find any song matching the lyrics. Próbowałem wpisać nawet słowa utworu. Cokolwiek i nic...

ocenił(a) serial na 8
frycio80

Na stronach podają, że Chris Isaak - Gone Ridin', ale to przecież nie to.

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

http://www.fanforum.com/f265/90210-music-thread-1-a-62851104/ tutaj można znaleźć wszystkie piosenki z serialu.

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Na koniec od któregoś (chyba 12 odcinka sezonu 3) są umieszczane na koniec czołówki utwory

Shanice - Saving forever for you
i https://www.youtube.com/watch?v=CV05oji5doc