ten serial to jedno wielkie dno . żałuję , że w ogóle włączyłam telewizor i wydałam pieniądze na prąd...nie wiem czym się tak zachwycacie .takie same gówno co ''high school musical,, tylko to jest jego poprzednik i to to badziewny serial a tamto badziewny film . trzeba być zboczonym żeby to oglądać ! (nie rzucajcie się na mnie bo to jest moje zdanie , i proszę by to była spokojna dyskusja z wyrażaniem swojego zdania )
Skoro to ma być dyskusja, to wyrażę swoje zdanie. Nie zgodzam się z tym co piszesz. Przede wszystkim z porównaniem do 'High school musical', który jak sugeruje sama nazwa jest musicalem, przyciągającym przed ekrany nastolatki, zauroczone główną postacią, banalna kasowa produkcja. 'Beverly Hills' to serial z duszą, niektórym przypomina słodkie lata młodości, jest wędrówką do przeszłości. Jeśli badziewiem nazywasz film o zwykłych problamach zwykłych ludzi, to ja tego nie potrafię zrozumieć... Każdy ma swoje gusta, niektórzy (tak jak Ty) wolą takie 'ambitne' produkcje jak 'Świat wg Kiepskich'
Fajnie być zboczonym.
ja tam świat wg kiepskich lubię , bo jest śmieszny w przeciwieństwie do tego badziewia !! ale ja uszanuję twoje zdanie . skoro lubisz to nic mi do tego. więc i ty nie czepiaj się ,,świata wg kiepskich '' !!pozdro
dla mnie jest śmieszne a dla ciebie żałosne . a z beverly hils na odwrót .według mnie lubicie to gówno bo ta paskudna shannen doherty tam gra !!!!!!!!!!! ale mnie nic do tego no
Niestety zgadzam się z koleżanką.
Człowiek przychodzi zmęczony po pracy, włącza telewizor, żęby się zrelaksować, pośmiać, a tutaj lecą takie smuty. Dla mnie to jest tragedia o tej godzinie powinni puszczać komedie, a to "coś" w godzinach 10-12. No ale cóż.. nie ja decyduje co leci w TV.
Pozdrawiam
Są jeszcze inne kanały telewizyjne. Dla każdego coś miłego powinno być - dla jednych komedie, dla drugich 'badziewne, żałosne, okropne' smuty ;)
dobrze nie musicie się zgadzać 1!!! dla mnie film ambitny nie jest w żadnym sensie no chyba że w odwrotnym . to tylko moje zdanie .ja szanuje wasze zdania . jeśli wam się podoba to mi nic do tego . każdy ma inny gust
piszesz ze chcesz zeby ta dyskusja byla na poziomie!!! to nie obrazaj gwiazdy w niej wystepujace !!! a zlaszcza shannen~!! a jak cos ci sie nie podoba to nie ogladaj tego!
jak chcesz żeby to była dyskusja na poziomie, po co mówisz, że ktoś jest zoboczony?
Może serial nie jest wielkich lotów, ale będąc w podstawówce bardzo się nim zachwycałam i tym wielkim światem:) sentyment pozostał.
Miło mi się go ogląda i tyle:)
a czy ja powiedziałam że to oglądam ? obejrzałam 3 odcinki na you tube i jeden w tv .a i nie brońcie tej shannen !!!!!!!!to że wy ją lubicie to nie znaczy że ktoś musi . asiulka po co na siłę chcesz się kłócić ??tak ci to przyjemność sprawia ?? opanuj się
ej dziewczyno opanuj sie to ty sie klocisz i to ty mnie obrazasz na innych forach i innych ludzi wielu pisze ze ty sie klocisz rozumiem ze jej nie lubisz ale ja ja lubie wiec jej nie obrazaj!!! jak wymagasz szacunku dla siebie to daj go rowniez OD siebie! sama sie opanuj
a i asiuleczka może se mówić co chce nawet odpisywać nie będę . od tej chwili jesteś dla mnie powietrzem !!!!
proszę jaka odważna napisałam to na innych forach żebyśmy cię ignorowali i traktowalio jak szkodliwe powietrze a teraz ze mnie zgapiasz tutaj brawo dziecinko :)) wystarczy pochodzic po forach o alyssie milano o shannen doherty o beverly hills 90210 i tam mozna zobaczyc jak obrazasz wszystkich uzytkownikow jak klocisz sie z nimi malutka idz sie schowaj za mloda tutaj jestes i nie sciagaj ze mnie mala kupo gowna opisow
Co chwila na filmwebie pojawiaja sie posty przeciwnikow i zwolennikow roznych seriali. Wymiana argumentow prowadzi do niczego, kazdy i tak pozostaje przy swoim zdaniu. Ja jestem akurat fanem Beverly Hills 90210,na zadne negatywne opinie pod adresem tego serialu nie zwracam w ogole uwagi,nie interesuje mnie to,najwazniejsze ze mi sie serial podoba i mam do niego sentyment. Nie mam ochoty przekonywac nikogo ze to dobry serial( to moje zdanie), bo kazdy ma inny gust. Tak samo jest z Shannen Doherty,ma swoich fanow i przeciwnikow, wiec Asiuleczka nie ma co sie wdawac w bezsensowne dialogi, wazne ze Ty ja lubisz, a ze ktos ma inne zdanie o niej, czym sie przejmujesz .Dochodzi tylko do sytaucji gdzie ktos pisze w swoim poscie ,,jestes dla mnie powietrzem,,. To ma byc na poziomie?
a ogólnie to karmimy trolllla :)
przejrzałam kilka innych tematów i tam też dziewczyna obraża innych
oj piszcie se jak chcecie . przeż wam nie zabronię . lubie jak inni zwracają na mnie uwagę. poprostu. i piszcie se że jestem żałosna
ty nie rozumiesz na wszystkich forach uzytkownik paige matthews obraza innych uzytkownikow kloci sie ze wszystkimi mnie tez obraza jesli nie lubi czegos lub kogos to niech kulturalniej sie wyraza a nie wyzywa to jest skandal ja rozumiem ze moze nie lubic np shannen doherty ale niech nie pisze ze shannen doherty smierdzi bo sie nie myje i niech nie bluzni jak to robi na wszystkich innych forach
po pierwsze skoro zmienilas to i masz a po drugie mialas traktowac mnie jak powietrze to co sie jeszcze szczylu tu odzywasz zasmarkany!
jeszcze sie odzywasz widzisz telepatia ja wszystko wiem ty za to nie wiesz nic wiec moze idz sie schowaj i najlepiej nie udzielaj sie nigdzie widac ze jestes mala zakompleksiona i najwidoczniej nie lubia cie skoro tutaj obrazasz innych
Ten serial jest zboczony?... Ja nie potrafię tego oglądać , dla mnie za stary te ciuchy, fryzury. Ale wiadomo każdy serial ma swoich fanów. Hę ja też lubię świat według kiepskich.!
Mi ten serial się bardzo podoba, nie ważne jakie nosili ciuchy czy fryzury, powiem nawet, że ten styl był fajny. Zostało ciekawie ukazane życie nastolatków, którzy mają różne problemy, jak to karzdy nastolatek czy nastolatka :) A tamte czasy wydają mi się bardziej przyjazne niż obecne, miało się więcej czasu dla przyjaciół, a teraz każdy woli siedzieć przed kompem lub tv, żenada.
zenada jest to ze chcesz zebym napisala co jadlas na sniadanie i obiad ile ty masz lat 9??? tak sie zachowujesz no zalosna jestes niesamowicie
to lepiej zakoncz te dyskusje ze mna bo moze to sie zle skonczyc trace do ciebie nerwy! lepiej juz do mnie nie pisz!
łał ale ostra ! ja się ciebie nie boję i na pewno mnie nie przestraszysz wiedźmo !!! idź polatać na miotle a nie wypisuj bzdury maleńka , bo nie wyjdziesz na tym dobrze ostrzegam cię...
czy wy czasem nie przginacie??? zwłaszcza ty Rose!!! To nie jest miejsce na wyzywanie się i obrażanie się nawzajem, która lepsza, to się tyczy zwłaszcza ciebie Rose jesteś za młoda żeby tak podskakiwać, a tak wogóle to kto cię tego nauczył???
Pozatym wydaje mi się że ten temat dotyczy filmu BH90210 i właśnie o nim mamy się tu wypowiadać, więc może zajmijmy się tym.
ja ?? tamta mnie od suk wyzywa i co jej bronisz ?????ja nie podskakuję pedały i nie mam zamiaru udawać słodkiej dziewczynki bo taka w żadnym sensie nie jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem za młoda????????????????? bo co mi zrobicie państwo dorośli ????????
nie wiem czy jesteś aż tak głupia, czy poprostu nie masz co w domu robić i wymyśliłaś sobie rozrywke jaką jest krytykowanie i wyzywanie wszystkich na forum, a może robisz to specjalnie żebu ktoś się tobą zainteresował i odpisywał na twoje głupkowate teksty, to wiesz co bravo udało cie się zyskałaś miano największej idjotki zapewne nei tylk na forum.
Rose jeżeli czegoś nie lubisz to nie jest powód żeby to krytykować. Rozumiem masz swoje zdanie ale to jest przesada. Zwłaszcza że krytykujesz nie tylko tu ale na innych forach też. Jeżeli masz zamiar krytykować to lepiej zachowaj to dla siebie albo pisz to tak żeby to nie była obraza tylko wyrażanie swojego zdania. Przecież mogłaś napisać poprostu że tego nie lubisz i byłoby dobrze!!
ten serial to jedno wielkie dno . żałuję , że w ogóle włączyłam telewizor i wydałam pieniądze na prąd...nie wiem czym się tak zachwycacie .takie same gówno co ''high school musical,, tylko to jest jego poprzednik i to to badziewny serial a tamto badziewny film . trzeba być zboczonym żeby to oglądać ! (nie rzucajcie się na mnie bo to jest moje zdanie , i proszę by to była spokojna dyskusja z wyrażaniem swojego zdania ) <----------- to napisałaś Ty. Moim zdaniem nie napisałaś tu że poprostu tego nie lubisz !!
ale po co ona w ogole sie tu odzywa skoro tego nie lubi ;/ niech ta mala lodziara stoli dzioba raz na zawsze Rose-lodziara pasuje do ciebie rose
wszędzie tak robie !!!!!!!! tak a to przecie,,takie dziecinne'' jest normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!obejrzałaś m jak miłość ??????????? przecie lubisz takie seriale , bo są w sam raz dla ciebie...a zapomniałam ty po dobranocce idziesz spać na poduszeczce w barbie !!!mama dobrze mówiła żebyś posprzątała lalki !!wstań i posprzątaj !! hahahahahahahahaahahaahahahahaahaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buhahahahahaahahahaha !!!!!!!!!!!!!