PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762197}

Beyond

2016 - 2018
6,7 2,8 tys. ocen
6,7 10 1 2803
Beyond
powrót do forum serialu Beyond

beyond

ocenił(a) serial na 8

bardzo wciągający serial, 10 odcinków w jeden dzień, koniec sezonu zostawia ciekawą furtkę do kontynuacji, ciekaw jestem tylko czy będzie kolejny sezon ;)

ocenił(a) serial na 5
Saintmikko

Pewnie zależy od oglądalności. Jak będzie duża to z pewnością ukaże się drugi sezon.

Saintmikko

Wie ktoś jak to możliwe, że w internecie można znaleźć już 10 odcinków serialu? Przyznam, że nieźle mnie to zaskoczyło.

ocenił(a) serial na 5
bloom_2604

@bloom_2604, niektóre seriale mają jedną premierę i w dniu tej premiery wypuszczany jest cały sezon tak jak właśnie Beyond albo np. Daredevil, a są też takie seriale na które czekamy co tydzień na nowy odcinek. ;)

Sneakysu

Aa, więc to dlatego :) Dzięki za uświadomienie :D

Sneakysu

Ten serial jest nietypowy. Oficjalna emisja jest co tydzień, jednak wszystkie odcinki są już na platformie stacji freeform i hulu. Więc twórcy raczej nie będą patrzyć na oglądalnośc, a zainteresowania w mediach

ocenił(a) serial na 9
Saintmikko

Popieram, bardzo fajny serial - czytałem jakieś dziwaczne komentarze że niby jest nudny, nic się nie dzieje i tak dalej... dobrze, bo nastawiłem się na jakieś guano, a obejrzałem serial w moich klimatach :)

Jedyny fakt - w ogóle nie używają mocy... strasznie wkurzające po co on ma super moce skoro ich w ogóle nie używa =.=

ocenił(a) serial na 8
Artemisek

Dokładnie :) Super pomysł na serial . Jestem teraz po 6 odcinku i jeszcze nie widziałem finału ale mam nadzieję że zostawią otwartą furtkę i powstanie 2 sezon . Młodzi aktorzy naprawdę dają radę zwłaszcza że żadnego nie kojarzę , :) A co do komentarzy to zawsze znajdzie się jakiś troll który nawet nie widział 1 odcinka albo pierwsze 5 minut ) robi za wielkiego krytyka serialowego . W sumie trafiłem na niego przypadkiem i wcale nie żałuje jak najbardziej produkcja na plus :)

użytkownik usunięty
Saintmikko

mnie troche jednak ostatni odcinek zawiodl. Ogolnie na poziomie pomysl i wykonanie, ale ma troche niedociagniec ;)

Saintmikko

A ja myślę,że serial powstał żeby Duffield pokazał klatę :D :D