Czy tvn zawiesiło emisje BŚ? Bo z tego to widze w poniedzialek zamiast kolejnego odcinka zapowiadany jest Szymon Majewski...:/
Jak to nie ma??
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2007-02-26&godzina=15&nadawca=0&kategoria=0 &x=13&y=13
No oczywiście. Lepiej dać polskie badziewie kosztem najlepszych seriali zagranicznycj :(
nie no ja mam nadzieje, ze wyemituja BŚ po prostu innego dnia o innej porze...szczyt inteligencji przerywac serial w połowie:/
Ale to jest dla TVNu normalne właśie że przerywają seriale w połowie :/ ile razy już przerwali Dowody Zbrodni, ostatnio w połowie przerwali Detektywa Monka żeby dokończyć zimą jak Wojewódzki weźmie urlop, a samo Bez Śladu też przerwali już nie raz, a kiedyś nawet na 2 odcinki przed końcem serii przez co jak puścili je 4 miesiące później to je przegapiłem bo nie wiedziałem że lecą :/ NIestety taką politykę ma TVN... ma ramówke wypełnioną po brzegi stałymi pozycjami i nie ma gdzie wcisnąć już tych dobrych amerykańskich seriali. A przecież znalazłoby się miejsce, ot chociażby: zlikwidować czwartkowe 'Prawdziwe Historie' bo i tak lecą tam na okrągło same powtórki po 10 razy i zamiast nich puścić pasmo seriali takich jak Bez Śladu, Dowody Zbrodni, Rodzina Soprano czy Sześć Stóp Pod Ziemią, albo od biedy wszystkie te seriale przenieść do TVNSiedem i tam puszczać zamiast powtórki sprzed roku to nowe odcinki.. to tak jakby przeczytał to ktoś wpływowy z zarządu TVN ;)
Witam ;)
Dzisiaj 26.02.2007 na TVN leci 17 odcinek 'Bez śladu' (a przynajmniej tak jest napisane w programie TV). Pozdrawiam
O nie, nie, nieee, ja się nie zgadzam! "Bez śladu" przerywali już kilka razy! Każdorazowo na jakieś pół roku. A potem nagle się przez przypadek dowiaduję, że leci od kilku tygodni i jestem w połowie kolejnej serii.
Arrgh. Niecierpię ich.
TVN jak zwykle przesadzili!!! Też patrzę w programie a tu w poniedziałek nie ma BŚ, co oni wyprawiają, czemu nie mogą całej serii nadać do końca!!! Ale się wkurzyłam!!!