Możliwe -[spoilery]:
Zakończenie dosyć przewidywalne, myślałem, że złapią Neal'a jak będzie chcial wyjechać albo, że coś będzie nie tak z jego nowa tożsamością, cieszy mnie natomiast fakt,[SPOILER] że Kate zginęła (albo upozorowała własna śmierć),jakoś nie przypadła mi do gustu, dużo bardziej wole Alex i mam nadzieje, że będą razem albo chociaż będzie się częściej pojawiać.
Dokłanie. Mam te same odczucia co do Kate. Też uważam że upozorowała swoją śmierć. Alex dużo fajniejsza, ale też nie ma pewności czy można jej zaufać. Odniosłam wrażenie że Neal i Alex byli już kiedyś razem ;) Alex ma chyba zbyt dużo tajemnic i nie zawsze gra fair. Nie mogę się już doczekać drugiego sezonu.
Dlaczego miałaby upozorować własną śmierć ?
Po pierwsze, nie była ważną postacią tego serialu , po drugie Fowler nie był mózgiem tej operacji, miał kogoś , kto go trzymał w szachu i kto chciał pozytywkę.
Kate is dead , i Neal też miał być , ktoś chciał zatuszować całą tą sprawę. Kate była tylko pionkiem w grze , gdyby była ważna dla serialu , byłoby jej więcej.
Tej Alex pokazali dużo więcej niż jej, więc nie ma sensu jej (KATE) przywoływać w drugim sezonie jako jakiejś ważnej postaci.
Jak dla mnie i tak była mdła i nijaka. Dużo bardziej wolę tą agentkę z ekipy Burke'a
też mam nadzieję że zginęła. Ogólnie podstawy serialu były zbudowane na jej poszukiwaniach, ale wszystkie wątki były lepsze od wątku Kate. Tak więc krzyżyk jej na drogę, dawać więcej Alex.
Po końcówce odcinka siódmego, spodziewałem się dość ostrego zakończenia pierwszego sezonu. I było całkiem nieźle - teraz pewnie w drugim sezonie Neal będzie chciał się dowiedzieć kto jest odpowiedzialny za śmierć Kate, w trzecim złapać tego kogoś a w czwartym... Ogólnie też jestem za Alex nie dość, że piękna to jeszcze do tego bardzo wyrazista i ciekawie napisana postać, choć ogólna niechęć do Kate wynika zapewne z tego, że nie poznaliśmy jej za bardzo. No ale już chyba nie będziemy mieli okazji - chyba, bo zawsze może się pojawić w retrospekcjach lub w jakiś znany-tylko-scenarzystom sposób jednak nie zginęła. Się zobaczy - na szczęście Neal i spółka wracają już w wakacje :)
nie orientuje się na jakim kanale leci ten wspaniały serial ale zawsze przecież możesz ściągać z internetu odcinki :)