PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33879
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

2x10 jak się podobał?

ocenił(a) serial na 10

hmmm mnie się najbardziej podobała ekipa Burk'a było co oglądać

teraz pozostaje pytanie kto stworzył NEALA :)

ocenił(a) serial na 9
ma9i

kim jest Vincent Adler? na pewno nazwisko pojawiło się już w serialu ale nie mogę skojarzyć

Soulgray

[SPOILERY]

Nazwisko się jak dotąd jeszcze nie pojawiło. Na razie wiem tylko, że Vincenta zagra Andrew McCarthy, a na stronie odcinka na imdb są już nawet jakieś zdjęcia: http://www.imdb.com/title/tt1791430 Na zagranicznych portalach wyczytałam, że odcinek skupi się na rozmowie Neal'a i Petera, podczas której Neal opowie skąd dokładnie zna Vincenta. Ze zwiastunów można się dowiedzieć, że 7 lat wcześniej V. zrobił jakiś przekręt i zwiał z miliardem dolarów (!), i to właśnie dzięki niemu Neal poznał Mozziego (o ile dobrze wszystko zrozumiałam).

Ciekawostka - Vincent Adler jest też postacią historyczną, XIX-wiecznym węgierskim kompozytorem i pianistą.

ocenił(a) serial na 7
Ewi

[Rownież spoiler]
Ze zwiastunów wynika, że Mozzie i Neal zamierzali oszukać Vincenta, a przekręt miał miał opierać się na podrobionych obligacjach, o ile dobrze pamiętam. Wiemy też, że to dzieki Adlerowi Neal jest dzisiaj tym, kim jest.
Alex i Kate też muszą być z Adlerem w jakiś sposób powiązane.

ocenił(a) serial na 8
ma9i

podłączam się do pytania

ma9i

Dobrze, że Mozzie żyje :)

ocenił(a) serial na 9
Ashura

Mi się podobał bardzo xD szczególnie scena gdy siódma członkini załogi Bruk'a rozmawia przez telefon:P A co do Vincenta Adlera może to być jakiś stary przyjaciel, który później okazał się wrogiem...