Odcinek 8 sezonu piątego mnie zachwycił. :) Ciekawa byłam reakcji Rebeki i mogę spokojnie powiedzieć, że ten serial (a w szczególności ten sezon) jest zaskakujący, nieprzewidywalny. Jednak ciągle zastanawiam się co Neal widzi w Rebecce? Nie mam nic do rudych, a Rebekę polubiłam, tylko że jej uroda jest taka inna. Uważam, że mogli wybrać ładniejszą aktorkę. :p
NIe jest aż taka zła, a poza tym, widzi w nim coś więcej niż tylko kryminalistę - podobnie jak June widziała swojego męża Byrona.
Jest inteligentna, pracowała w muzeum, jest bardzo ładna, ale do Sary to jej baaaaaaaaardzo daleko :)
Niech Rebecca przepadnie, a Sara wróci!
Po obejrzeniu zawiastuna 10 odc mam nadzieję, że Rebecca zrezygnuje z Neala. Strasznie mnie ta dziewczyna drażni. Powtórzę się, ale niech Sara wróci.
W ogóle to chodzi mi po głowie teoria, że Rebecca to ta starsza siostra Sary.
Ja mam wrażenie, że Rebecca współpracuje z Holendrem, dlatego on jest na bieżąco co Neal odkrył w sprawie Kodeksu. Poza tym rude to fałszywe i źle jej z oczu patrzy...
O nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Już nic więcej nie dodam, a ciekawość mnie zżera:-(
Mnie tak samo.. Nie mogę doczekać się kolejnego odcinka.. Nigdy jej nie lubiłam, niech się jej pozbędą i niech wróci Sara :D Tak jestem ciekawa co ta Rebeka sobie uknuła w tej główce ;p
A wyglądała i zachowywała się do tej pory całkiem niewinnie. Szczęka mi opadła na koniec odcinka. White Collar jednak potrafi jeszcze zaskakiwać.
A według mnie to bylo do przewidzenia - z racji tego, że jak dla mnie wydawała mi się ona lekko zbyt infantylna, przy czym niby miała być inteligentna. Za szybko tez była pogodzona z przeszłością Neala , w ogóle od początku coś tu nie pasowało
prawda. Ale do przewidzenia było "że coś z nie tak" albo "prawdopodobnie współpracuje z Holdenem" albo "coś ukrywa, nie jest tym za kogo się podaje". Ale nie przewidziałam, że to będzie aż na taką skalę...
Cieszę się, że stała się wrogiem. Bardzo jej nie lubię od początku i mam nadzieję, że szybko sprowadzą ją do parteru i zniknie z serialu. Mogliby jeszcze rozwiązać to z jakimś smaczkiem, wyraźnie jej dopiec. Zwłaszcza Neal.
Ja wiedziałem, że tak się to skończy już dawno...
Jednak nie spodziewałem się na taką skalę Rebeka zarzuciła swoje sieci. Powiem szczerze, że odnalezienie jej kryjówki to dość dobra niespodzianka.
Jednak cos dodam. Otóż wiele rzeczy mi sie po głowie pałęntało i przerózne teorie spiskowe wymyślalam, ale my nie mamy pojęcia kim jest jak dotarła do tylu informacji, na temat wszystkich z otoczenia neala i petera, ktoś musiał jej pomóc nim wypuścili Holendra i co było głownym celem kodeks, którym jest tak zainteresowana czy jednak bardziej Neal, znowu pojawia sie pytanie co takiego musiałby by kryć ten kodeks aby tak zinfiltrować fbi neala i mozziego. No pytania mnożą się w nieskończoność, a głowne to kim ona do ch*****y jest?