Szukam jakiegoś wciągającego serialu i zastanawiam się właśnie czy by tu nie obejrzeć, chciałabym się dowiedzieć co wam się najbardziej podoba w tym serialu :)
Tylko bez spoilerów
Obejrzałam całe 5 sezonów w niecałe 2 tygodnie, więc zdecyodwanie jest wciągający :) Jak obejrzysz jeden odcinek to pragniesz obejrzec zaraz nastepny :) Pierwszy odcinek, bądz pierwsze 2 mogą sprawic wrazenie, że to kopia Mentalisty w troche innej wersji..;P Ale zaraz w nastepnych docinkach okazuje się, że główny bohater to zupelnie inna osobowsc niż Mentalista i historia też jest zupełnie inna :P Cały czas się coś dzieje :) Polecam bardzo !!
OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! Niesamowite zwroty akcji , masakrycznie wciągający widziałm juz 2 razy wszystkie serie ! Neal i Peater to moja ulubiona para serialowa "para" . Moge ci z całą odpowiedzialnością polecić ten serial . Jestem pewna że nie będziesz żałować !
Osobiście polecam Ci ten serial - jest niesamowity i bardzo wciągający. Co prawda, każdy ma inny gust więc sama musisz obejrzeć kilka odcinków, aby się dowiedzieć czy warto go oglądać. Mi polecił go kolega i nie żałuje, że zaczęłam go oglądać - już nie mogę doczekać się kolejnego sezonu. A lubię ten serial za to, że jest w nim motywy humorystyczne, trzymające w napięciu sceny oraz gra zespołowa Neala i Peatera - pomimo ich różnych charakterów i sposobie postępowania oraz różnemu myśleniu.