PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Szukam jakiegoś wciągającego serialu i zastanawiam się właśnie czy by tu nie obejrzeć, chciałabym się dowiedzieć co wam się najbardziej podoba w tym serialu :)
Tylko bez spoilerów

ocenił(a) serial na 10
kasiowos

Obejrzałam całe 5 sezonów w niecałe 2 tygodnie, więc zdecyodwanie jest wciągający :) Jak obejrzysz jeden odcinek to pragniesz obejrzec zaraz nastepny :) Pierwszy odcinek, bądz pierwsze 2 mogą sprawic wrazenie, że to kopia Mentalisty w troche innej wersji..;P Ale zaraz w nastepnych docinkach okazuje się, że główny bohater to zupelnie inna osobowsc niż Mentalista i historia też jest zupełnie inna :P Cały czas się coś dzieje :) Polecam bardzo !!

ocenił(a) serial na 3
kasiowos

Nie warto!!! Jak chcesz dobry wciągający serial to polecam "The Killing".

ocenił(a) serial na 10
kasiowos

OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! OGLĄDAJ !!!! Niesamowite zwroty akcji , masakrycznie wciągający widziałm juz 2 razy wszystkie serie ! Neal i Peater to moja ulubiona para serialowa "para" . Moge ci z całą odpowiedzialnością polecić ten serial . Jestem pewna że nie będziesz żałować !

Paciasso94

chyba rzeczywiście obejrzę jak widzę dużo osób ma bardzo dobrą opinię na temat tego serialu :D

ocenił(a) serial na 10
kasiowos

Osobiście polecam Ci ten serial - jest niesamowity i bardzo wciągający. Co prawda, każdy ma inny gust więc sama musisz obejrzeć kilka odcinków, aby się dowiedzieć czy warto go oglądać. Mi polecił go kolega i nie żałuje, że zaczęłam go oglądać - już nie mogę doczekać się kolejnego sezonu. A lubię ten serial za to, że jest w nim motywy humorystyczne, trzymające w napięciu sceny oraz gra zespołowa Neala i Peatera - pomimo ich różnych charakterów i sposobie postępowania oraz różnemu myśleniu.

Magmaz39

Ja polecam The Suits i Żona Idealna ;) Nie wiem nawet czy nie na lepszym poziomie chociaż to seriale prawnicze;p