PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Drugi sezon.

ocenił(a) serial na 8

W mojej opinii jeszcze lepszy niż pierwszy.
Podoba mi się, że w każdym odcinku jest inny wątek kryminalny, ale całość spaja historia z pozytywką. Nie można się nudzić, ale to chyba moja słabość do historii o złodziejach dzieł sztuki i rzeczy luksusowych i tym podobne. No i jeszcze Mozzie :D świetna rola.Najzabawniejsze momenty są w scenach z jego udziałem .

ocenił(a) serial na 9
MoRRs_Z_LaSu

a napisy do 2 odc ktos ma ? bo proowalem znaleźć do roznzyc wersji napisow ale do ani jednej niema;/ za to do odc 3 sa ;/// kto poratuje jakimis informacjami:P?

ocenił(a) serial na 9
MastaBlasta

Ja też prosiłabym o napisy do odcinka 2. Napisy do 3 i 4 odcinka są.

użytkownik usunięty
sisek1980

Napisy są już dostępne na stronie napisy24.pl

MoRRs_Z_LaSu

BTW. Mam pytanie. Czy ktoś z Was wie dlaczego sceny kręcone z żoną Petera są tak dziwnie kręcone (widać wyraźnie, że kręci się je na tle jakby puszczonego filmu) i dodane trochę na siłę?

ocenił(a) serial na 8
Gotenks

Też to zauważyłem, w dodatku ona ma w tedy lekko zwężoną twarz tak jakby.Pewnie kręcono te sceny w studio i potem komputerowo nanieśli tło. Wiąże się to pewnie z tym, że pewnie aktorka nie mogła być na planie, ale nie jestem pewien co do tego

MoRRs_Z_LaSu

Tiffani była wtedy w ciąży a co się z tym wiąże utyła, kręcili ją podobno na zielonym tle a potem dodawali obraz za jej plecami. Mam wrażenie, że trochę też ją "zwęzili", bo ma jakąś dziwną twarz.

Ewi

Tak właśnie myślałem, że coś nie tak jest z aktorką, ale podejrzewałem najgorsze - raka. Ulżyło mi na wiadomość, że to tylko ciąża :)

MoRRs_Z_LaSu

Zgadzam się z Tobą - pierwszy sezon był bardzo dobry, drugi jest rewelacyjny. Mozzie jest super :) Neal - no cóż Neal to Neal (uroczy, błyskotliwy etc. ) :) A Peter - początkowo wydawał się rzeczywiście takim typem jak to określi Mozzie "suit-a" , ale temperamentu i inteligencji nie można mu odmówić.
Aaaa i ostatnio rozłożyła mnie parafraza Mozziego znanego powiedzenia " Mi casa es suit casa " ;) Cudowne.

ocenił(a) serial na 6
golden_screen

Przykra wiadomość, po mocnym 9 odc. okazało się, że reszta odcinków będzie dopiero w styczniu:/

roxanne_4

a czy macie napisy do 2x07, 2x08 i 2x09? bo ja szukam napiprojektem i na napisy24.pl i nie umiem znaleźć:(

lebron1

Ni ma :( ja na angielskich jadę...

roxanne_4

Jak ja nie lubię tych przerw w trakcie sezonów... Szczegolnie po zakończeniu 9 odc. cięzko będzie doczekać. Ci Amerykanie ... :|