PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Czy oni będą razem, czy się rozstaną? I w ogóle, co sądzicie na temat ich związku?

mysz125

rozstaną się, a szkoda bo uwielbiam oglądać ich razem, według mnie Sarah najbardziej pasuje do Neal'a, na jednej ze stron znalazłam taki wpis: "Do obsady "White Collar" dołączyła Bridget Regan. Pojawi się w dziewięciu odcinkach 5. sezonu jako Rebecca Lowe, nowa miłość Neala."

trolikaga

ale krążą jakieś pogłoski o tym, że rozważają powrót Sary.

ocenił(a) serial na 10
trolikaga

Szczerze mówiąc, to jakoś nie za specjalnie podobał mi się związek Neal'a z Sarą... Ale ta, bo rzekomo ma być nową miłością Neal'a w 5 sezonie, też mi się nie podoba... Wolałabym, żeby jakoś rozwinęli wątek Alex, ona, jak dla mnie, najbardziej psauje to Neal'a. I wizualnie i z charakterów... :)

mysz125

ja tam tej Alex nie lubię... jest fałszywa i dba tylko o swój interes... mam nadzieję, że już więcej się nie pojawi.

ocenił(a) serial na 10
mysz125

polubiłam Sarę, chciałabym żeby byli razem

uwagadrzwi

ja też, a skoro to ostatni sezon to Neal powinien być z którąś ze znanych nam postaci, a nie z jakąś nową, ja trzymam kciuki, żeby to jednak była Sara

ocenił(a) serial na 10
trolikaga

dokładnie,zgadzam się

ocenił(a) serial na 10
uwagadrzwi

Ja też się zgadzam. Sądzę, że Sara i Neal tworzyliby najlepszy związek, Sarę już znamy i wiemy, że oni coś do siebie czują... Więc byłabym za tym, żeby byli razem :) + pasują do siebie :)

ocenił(a) serial na 10
mysz125

Ja jednak jestem za Alex i Mayą (ta z wyspy). Zupełnie nie podoba mi się uroda Sary... :/ Myślę, że do Neala pasowałaby jakaś aktorka z dłuższymi i ciemniejszymi prostymi włosami, dlatego jestem bardziej za tą nową. Ot co.