Czy oni będą razem, czy się rozstaną? I w ogóle, co sądzicie na temat ich związku?
rozstaną się, a szkoda bo uwielbiam oglądać ich razem, według mnie Sarah najbardziej pasuje do Neal'a, na jednej ze stron znalazłam taki wpis: "Do obsady "White Collar" dołączyła Bridget Regan. Pojawi się w dziewięciu odcinkach 5. sezonu jako Rebecca Lowe, nowa miłość Neala."
Szczerze mówiąc, to jakoś nie za specjalnie podobał mi się związek Neal'a z Sarą... Ale ta, bo rzekomo ma być nową miłością Neal'a w 5 sezonie, też mi się nie podoba... Wolałabym, żeby jakoś rozwinęli wątek Alex, ona, jak dla mnie, najbardziej psauje to Neal'a. I wizualnie i z charakterów... :)
ja tam tej Alex nie lubię... jest fałszywa i dba tylko o swój interes... mam nadzieję, że już więcej się nie pojawi.
ja też, a skoro to ostatni sezon to Neal powinien być z którąś ze znanych nam postaci, a nie z jakąś nową, ja trzymam kciuki, żeby to jednak była Sara
Ja też się zgadzam. Sądzę, że Sara i Neal tworzyliby najlepszy związek, Sarę już znamy i wiemy, że oni coś do siebie czują... Więc byłabym za tym, żeby byli razem :) + pasują do siebie :)