PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Kurcze no mam 1szy sezon, oglądałem do tej pory 7 odcinków. Zajęło mi to jakies 2 miesiące póki co.
No dziwne, bo... ja nie chce nikogo obrazac bron Boze tylko serio pytam bo dzis włączyłem znów i obejrzałem i ...
Czy tam sie cos zmieni?
Tzn. no poki co serial powiedzmy ze moze mogloby cos z niego byc, ale fakt jest taki że 1. koles grajacy tego piolicjanta jest fatalny, wygląda jak fleja. Ten główny zlodziejaszek niby spoko , ale fakt że troche metrusa z niego zrobili.
Ale nie to jest najch..., tylko to ze kazdy odcinek jest identyczny - jakas z dupy sprawa ktora rozwiązuje oczywiscie ten "przestepca" a policjant ktory go zlapał wygląda przy nim jak uczniak. Od początku wiadomo że z dupy sprawa i że Neil (Neil?) ja rozwiąze i sie odkupi a potem wątek Kate.
Jakieś poszlaki sa ale, no to jest z tyłka- ten serial wlasnie powinien byc o tym jak on szuka jej a policja jego!!
Poki co zlodziejaszek jest wzorowy a potajemnie szuka swojej laski.
No ... fcuk, jakkolwiek negatywnie zabrzmial ten temat to nic w tym stylu, bo ja jednak bądz co badz wracam do tego serialu co jakis czas i ogladam odcinek, ale zawsze dostaje mniej niz oczekuje, zawsze jest tak samo!!

Mam nadzieje ze cos sie tam ruszy bo póki co, serial potencjał miał ale dali troche ciała i liga "dexterów" czy nawet "breaking bad" to już przemija z wiatrem.

Ale plus- w sumie tak na zatkanie czasu oglada sie spoko, tylko no powinno być lepiej to wymyślone i zrobione.

Wracając więc do nagłówka - ponad 8,20?
Oszaleliscie? :P

ocenił(a) serial na 9
dogville

A co masz w każdym odcinku CSI np.? Co było w każdym odcinku Z archiwum X? Kończę właśnie 1 sezon, serial mi się podoba, nie nudzi, sprawy są ciekawe - jedyna rzecz, która drażni, to wspominanie w każdym odcinku, że gdy spartoli robotę, to wróci do więzienia - no ale to takie odczucie pewnie dlatego, że oglądałem serial w krótkich odstępach czasu i zdarzało się po 2 odcinki. Czego oczekujesz, że sprawy zacznie rozwiązywać Burke? Przecież to nie serial o nim - tylko o Nealu ;)

dogville

rozumiem Cię bo ja oglądam na fox hd i w pierwszych odcinkach też myślałem że dam sobie spokój ale dalej jest ciekawiej :D chciałem się poddać dokładnie po 5 odcinkach ale oglądam ;p

ocenił(a) serial na 10
nihooya

fleja? metrus?
dla mnie to najbardziej genialny kryminalny duet!

ocenił(a) serial na 8
dogville

Ja jestem już po dwóch sezonach i powiem ci że pier**lisz, i co do dextera też.