PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33858
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Ostatni odcinek 5 zakończył się tak genialnie! w ogóle ostatnio nie miałam ochoty, żeby oglądać white collar,
ale tak mnie wciągnęło, a teraz chciałabym oglądać dalej. Jak zrobię za długą przerwę to emocje opadną...

Kotka232

Jeszcze chyba nawet nie rozpoczęli kręcenia odcinków 6 sezonu < na ile mi wiadomo, a staram się być dość dobrze rozeznana w tym temacie > Również, jestem zaciekawiona co będzie dalej. Mogę ci jedynie polecić inny serial "Suits" < w garniturach>, bardzo dobrze mi się go ogląda w oczekiwaniu na 6 sezon...

paulka06

Kocham "Suits" :D uwielbiam i w ogóle :)

paulka06

Powinni dać już jakieś przybliżone info odnośnie daty chociaż żeby fanom lepiej się czekało :< (może nie lepiej, ale zawsze lepiej wiedzieć że prace jakoś idą do przodu)

olik124

Niestety mnie zniechęca samo to, że będzie tylko 6 tych odcinków :<

Joanam1901

6?! Rany to zostałam pocieszona :<

olik124

No prawdopodobnie serial zostaje anulowany i będzie tylko 6 odcinków, żeby zakończyć całą fabułę, rozwiązać każdą sprawę i "goodbye White Collar" :<

Joanam1901

No tak, inne badziewia będą miały po 20 sezonów, a jak coś fajnego mi się trafi to chcą anulować :< By pełny, porządny sezon chociaż zrobili na pożegnanie.

olik124

Szczerze to nie mam pojęcia dlaczego anulują serial. Ma dobrą oglądalność, fani się wciągają, zakończenie tego sezonu podniosło wszystkim ciśnienie i wszyscy są ciekawi co będzie dalej, a pomysłów na historię ja pełny sezon na pewno by nie brakło. Ale co zrobić...
Jakie inne seriale jeszcze oglądasz?

Joanam1901

No ja właśnie też nie wiem, może nam jeszcze zrobią niespodziankę i zdecydują się nakręcić więcej :< No trochę rzeczy oglądam, np. gra o tron, orphan black, spn, blacklist~

olik124

Jak na razie jest oficjalne oświadczenie, że trzymają się pomysłu tylko na 6 odcinków, a w dodatku tylko jak prezent dla fanów, żeby zakończyć wszystkie sprawy, a nie zostawiać historii niedokończonej. Szkoda bardzo, bo to jeden z moich ulubionych, zazwyczaj przy 4 serii się robi z serialu taki szmelc, że wymiękam i szukam nowego, a White Collar trzyma fason. Oprócz White Collar tylko Spn jak dla mnie trzyma poziom, polecam Ci też Suits, całkiem niezły ;)

Joanam1901

Jak dla mnie to oni po prostu wiedzą, kiedy zejść ze sceny niepokonanym. 1-2 sezon był świetny, 3-4 były nijakie, w 5 pokazali, co potrafią i powróciła dawna świetność. Mam nadzieję, że ta świetność przełoży się na ostatnie odcinki. I że Sara nie wróci do serialu :D

Kotka232

Ja gdzieś czytałam, że kończą serial z powodu kosztów. Ponoć koszty nakręcenia każdego odcinka szły w milionach. W dzisiejszych czasach się to po prostu nie opłaca :/

mm111111

Z drugiej strony to może i dobrze, że będzie to ostatni finałowy sezon. Po każdym serialu będzie kolejny, więc nie ma co "płakać" :) Ja już przywykłem, choć mimo wszystko zawsze mi szkoda zakończenia :/
Wyczytałem, że 6-ty finałowy sezon pojawi się w USA zimą 2015, więc niestety jeszcze musimy dłuuugo czekać :/