PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33872
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Czesc...jestem w trakcie oglądania serialu... niestety dopiero co obejrzałam 5 odc drugiego sezonu w którym pojawiła się postac Sary Ellis. Wiem, ze ona i Neal bedą parą, tak? Widziałam fragment chyba 4 sezonuw którym Neal oswiadcza się jej... i tu moje pytanie (WIEM, SPOILER) czy ona przyjmie jego oświadczyny i będą razem? Jak sie ich relacja dalej potoczy? Czy jednak odmówi mu..i na tym sie to zakończy???

ocenił(a) serial na 9
seattle912

Cóż, sama nie lubię spoilerów, ale skoro prosisz :D Oświadczyny będą częścią akcji, odwróceniem uwagi podczas pewnego działania, a nie normalnymi oświadczynami. To ukartowane działanie. Sara oczywiście je przyjmie, to też część akcji, wszystko było między nią a Nealem umówione wcześniej, żadnej niespodzianki, czysta część pracy. Jednak Neal tak naprawdę mówi piękne rzeczy, wydaje się, że z serca, a Sara naprawdę się wzrusza. Mimo to po tej akcji Sara wyjeżdża do Londynu do pracy na nową posadę, a Neal zostaje w Nowym Jorku z bransoletą na nodze. Co będzie dalej - nie wiadomo. Jednak aktorka grająca Sarę zdradziła, że w dalszej części piątej serii znów się pojawi, a wtedy kto wie ;)

Joanam1901

Dzięki... ;) Czytalam w internecie, ze postac Sary moze sie pojawi w 5 sezonie, ale bedzie tez nowa postać w której chyba Neal się zadłuży.

ocenił(a) serial na 9
seattle912

A owszem, ma pojawić się kobieta, która skradnie serce Neala, pozna ją podczas jednego z zadań FBI, ale myślę, że kiedy Sara wróci, Neal znowu zakocha się w niej jeszcze mocniej, takie moje przeczucie. Rozstali się w naprawdę poruszających okolicznościach, a już po jednym rozstaniu w o wiele gorzej sytuacji zeszli się ponownie ;) Wydaje mi się, że Sara to miłość życia Neala, pomijając Kate, której nie toleruję organicznie :D

Joanam1901

no kurcze...a ja własnie nie lubię Sary. Wolalam zdecydowanie Alex. A czy powrót Sary jest w 100% pewny? Nie moge nigdize znalesc informacji pełnych potwierdzających...wiem, ze sie "zastanawiają" czy jej postac ma wrócić...

Joanam1901

no kurcze...a ja własnie nie lubię Sary. Wolalam zdecydowanie Alex. A czy powrót Sary jest w 100% pewny? Nie moge nigdize znalesc informacji pełnych potwierdzających...wiem, ze sie "zastanawiają" czy jej postac ma wrócić...

ocenił(a) serial na 9
seattle912

Aktorka grająca Sarę powiedziała, że "nie będzie jej od razu, ale to dobrze, że widzowie za nią zatęsknią, wtedy powrót wywrze większy efekt", także myślę, że wróci. Sprawy zostały nierozwiązane i pożegnali się takimi samymi słowami jak wcześniej, więc myślę, że coś jest na rzeczy. Sara... hmm, ostra i pewna siebie kobieta, ale widziałabym u boku Neala mniej niezależną kobietę, którą zaopiekowałby się na ten swój uroczy sposób, mimo to po prostu cieszy mnie oglądanie odcinków, w których jest u boku kobiety szczęśliwy :D Alex za to też nie pasuje mi do niego tak w 100%, ale jak to któraś fanka serialu powiedziała - Neal jest tak czarujący i pociągający, że ciężko dla niego znaleźć w stu procentach pasującą kobietę ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Joanam1901

A te oświadczyny w którym odcinku, przepraszam? Bo jestem na ostatnim 16 odcinku (zacznę wieczorem) sezonu 4 i żadnych oświadczyn nie widziałam - chyba ,że przespałam:) ten moment

ocenił(a) serial na 9
khal_eesi

Nie przespałaś, oświadczyny są bodajże właśnie w osatnim odcinku i ciężko byłoby to przespać :)

seattle912

Sara, o ile pamiętam grała tez w I sezonie...