PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Odcinek specjalny

ocenił(a) serial na 6

Co to jest za odcinek specjalny "The Boys Are Back"? To jest normalny odcinek czy jakieś krótkie promo?

Belief

to normalny odcinek a dokładnie 1 odcinek 5 sezonu :)

ocenił(a) serial na 6
kat8

Czyli to jest ten sam odcinek co "At What Price"? Czy ten "At What Price" jest drugim w sezonie 5 i wszystkie trzeba przesunąć o jedno oczko w górę?

Wielkie dzięki za odpowiedź :).

Belief

dokładnie wszystko trzeba przesunąć o 1 odcinek .zawsze służę pomocą :)

ocenił(a) serial na 6
kat8

Jesteś pewna? Szukam właśnie tego odcinka i wychodzi na to, że albo to ten sam odcinek albo jeden jest zagubiony.

Belief

ja oglądam od początku serial i jestem na bieżąco i 1 odcinek 5 sezonu nazywał się At What Price" lub The Boys Are Back" w zależności gdzie teraz sprawdzam rożnie piszą ale nigdzie nie nawet nie ma uwzględniony odcinek specjalny . Oglądam regularnie jak tylko się pojawi nowy odcinek ale nigdzie jak mam byc szczera nie słyszałam o odcinku specjalnym na pewno bym ściągnęła jak resztę . Tu tez znalazłam wzmiankę o tym specjalnym odcinku lecz poza tym nigdzie go nie ma.. dziwne sorry za zamieszanie i możliwe wprowadzenie w błąd

ocenił(a) serial na 6
kat8

Nie no co ty. Dzięki Tobie już się sprawa wyjaśniła :). Tak to bym szukała czegoś czego nie ma. To nie Ty wprowadzasz w błąd tylko filmweb. Jeszcze raz dzięki za wszystko :).