PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33875
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki
ocenił(a) serial na 8
my_silence

Mentalista , suits

ocenił(a) serial na 10
Jaaneek

Potwierdzam Mentalistę, najwięcej podobieństwa do White Collar.

ocenił(a) serial na 10
my_silence

Beauty and the Beast. Klimat ten sam, ale imho dość kiepski ze względu na to, że wątek, który prowadzi ten serial (na tej samej zasadzie co np. Kate w 1-2 sezonie WC), to wielkie tró loff dwójki niezdecydowanych bohaterów, którzy na zmianę od siebie odchodzą i do siebie wracają. Ale jeżeli chodzi o wątki kryminalne, to zdecydowanie jest podobny do WC.

ocenił(a) serial na 9
emilyanne

Beauty and the Beast to serial dla nastolatek, porównanie go do White Collar jest wielkim nietaktem

ocenił(a) serial na 10
Przemek_Owczarski

IMHO - przesadzasz. Stuprocentowo bardziej mu do TVD, White Collar do pięt nie dorasta, ale nie jest szczególnie zły pod względem wątku kryminalnego, o którym mówiłam. Może być na jeden sezon; potem niezaprzeczalnie jest już zbyt nudny i powiela swój własny schemat. Ale stwierdzenie, że porównywanie go do WC jest nietaktem, to już jest lekkie hiperbolizowanie problemu, bo tak na dobrą sprawę Piękna i Bestia momentami zdaje się być na White Collar wzorowana. To jak powielanie różnych fabuł z Disneya; wiesz, że tej pierwszej nic nie przebije, ale nowszą wersję ulubionej bajki, nawet znacznie gorszą i tak obejrzysz z czymś w rodzaju przyjemności ;)

my_silence

czarna lista

ocenił(a) serial na 9
my_silence

Suits :D

AirrAd69

Właśnie jestem w trakcie oglądania; świetny serial, wciąga

my_silence

Chicago PD - jeżeli Kołnierzyki się pododają, myślę że serial o jednostce wywiadowczej także się spodoba,plus mnóstwo fajnych i ciekawych aktorów :)