PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Postanowiłam, że przełamię się i usiądę przed telewizorem, no i jak zwykle jedynie się
zirytowałam. Chciałam mamie pokazać ten serial, a dzisiaj leciał pierwszy odcinek na TVP1.
I tu moje zdziwienie - odcinek urwany w połowie, nagle rzucone napisy. Serial oglądałam
oryginalnie, z polską wersją mam kontakt po raz pierwszy. Stąd moje pytanie - czy wszystkie
odcinki polskiej wersji dzielą odcinki oryginalne na dwa? Czy to tylko taką bajkę zrobili na pierwszy
odcinek? Orientuje się ktoś?

ocenił(a) serial na 9
Emailen

Ja też chciałam mamie pokazać ten serial. To dziwne, że urwali ten odcinek. Nie wiem czemu ucięli odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Pamela16

Ja pierwszy odcinek oglądałam dawno temu, ale z tego co pamiętam, to on chyba był dwa razy dłuższy niż standardowy odcinek i pewnie dlatego go podzielili w tv. Kolejne odcinki pewnie będą już w całości:)

ocenił(a) serial na 9
kaylla_86

Mam taką nadzieję ;)

ocenił(a) serial na 7
Pamela16

W niektórych krajach z pierwszego odcinka zrobili dwa - ale za to dodali niektóre sceny, których nie było w oryginalnym pilocie. Pomimo kilku dodatkowych scen mi się taki podział nie podobał - odcinek stracił cały swój dynamizm.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

Ja też nie wiem po co podzielili ten odcinek. Mam nadzieję, że puszczą tą drugą połówkę jutro.

ocenił(a) serial na 9
Emailen

Ja niedawno zaczęłam ogladac serial na internecie, mialam problem z hostingami bo 2 odcinek byl w jednych hostingach dalsza czescia pierwszego a znow w innych to juz byl odcinek o modelkach. Pogubilam sie, ale jak sie okazalo odcinek Pilot byl podzielony na dwie częśći, czyli w tv pewnie tez tak zrobili

ocenił(a) serial na 6
lolita5

Ja ostatnio widziałam, że leci w tv, ale tytuł brzmiał White collar: Biały kołnierzyk...

Emailen

W Polsce odcinek pilotowy miał dwie części.