Hej. Może mi ktoś przypomnieć dlaczego Neal jest szantazowany i wykorzystywany przez Hagena w V sezonie? Z pierwszymi dwoma odcinkami byłam na
bieżąco a resztę obejrzałam niestety dopiero dziś z powodu natłoku nauki. Będę wdzięczna za odpowiedź bo zupełnie wyleciało mi to z głowy :)
Hagen pomógł wyjść z więzienia Peterowi pod warunkiem, że Neal ukradnie dla niego monety (które zresztą powrócą w najnowszym odcinku). Haden nagrał jak Neal kradnie te monety i takim sposobem Neal został chłopcem na posyłki Hagena :)
Jeśli ktoś będzie zainteresowany to dzisiaj do godziny 13, 14 wstawię polskie napisy do najnowszego odcinka.
Tak faktycznie, mial to nagranie jak Neal kradnie. A to nie bylo tak, ze Neal i Mozzie sfałszowali nagranie ojca Neala (nagrali przyznanie sie do winy) i dzieki temu Peter wyszedl na wolnosc? W jaki sposob Hagen pomogl? :)
Coś było wspomniane, że chyba prokuratora zna i go przekupił ale nie jestem pewien.
Znał umoczonego prokuratora, który zresztą chyba prowadził sprawę Petera i przekupił go właśnie tym złotem.
Zresztą w najnowszym odcinku jest powiedziane, dlaczego był również potrzebny ten prokurator.