PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

No i tak jak się można było spodziewać Rebecca zwiała z więzienia. Przyznam szczerze co do jej wyglądu to w zwiastunie finału to zaszła diametralna zmiana. Naprawdę w tym stroju więziennym wyglądała bardzo słabo, ale za to w nowej fryzurze - całkiem całkiem. Oczywiście do Sary jej baaardzo daleko :) Szkoda że nie było jej jeszcze w 5 sezonie, bo strasznie za nią tęsknie. Co do odcinka - Mozzi zniszczył system, odcinek bardzo mi się podobał, wreszcie Neal postawił na swoim i być może skończy współpracę z FBI(chociaż wątpię, bo następne sezony jeszcze prawdopodobnie będą[oby]) :) Fajnie że wróciła prześliczna Marsha Thomason i miejmy nadzieję że finał nas pozytywnie zaskoczy. I znowu będziemy czekać do października na następny sezon :( :( :(

PS
Dzięki serdeczne Diego za napisy :)

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Odcinek dobry, może nie aż tak jak dwa poprzednie, ale pojawiła się wreszcie Diana i poznaliśmy zdanie Neala na temat swojej przyszłości. Odcinek 5 zapowiada się bardzo ciekawie!

ocenił(a) serial na 10
Fenelon

Odcinek nudny... flaki z olejem... to już nie to samo co pierwsze 3 sezony. Niestety...

ocenił(a) serial na 9
Fenelon

Zgadzam się z Tobą Fenelon, 2 wcześniejsze odcinki zdecydowanie powalały. Ten był ok, aczkolwiek tak samo jak stwórcę wątku - zdenerwowała mnie ucieczka Rebecci z więzienia (niesamowicie przewidywalna). Mam nadzieję, że finał nas zmiażdży:D !!

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

zdecydowanie najlepszy sezon. dobry zabieg 13 odc bez przeciagania watkow. poprzednie serie troche zamulały a ta jest wartka i wciagajaca

pitixpl

No ale jej ucieczka z więzienia była przecież 100% pewna. Jak na moje to to tak się musiało skończyć. Ten sezon jest zdecydowanie lepszy niż poprzedni (wątek z ojcem blehhhh - jedyny plus to ostatni odcinek jak Burke został oskarżony).
Mam pewną koncepcję na ostatni odcinek ale nie chcę tutaj puścić wątku z spoilerami :)

ja_ja_i_ja

ja uważam ze Neal może rozważać ucieczkę.sam lub z Rebecka jakoś tak czuje :)

ocenił(a) serial na 10
kat8

My tu o Rebece i Nealu, ale zastanówmy się co z Peterem. Cały serial jest oparty na Nealu i Peterze i jest to niemożliwe, że nagle ich drogi się rozejdą, bo co wtedy? Koniec? Wydaje mi się, że tutaj coś się może wydarzyć niespodziewanego. Nie wierze, że w kolejnym sezonie Neal i Peter nie będą razem pracować tylko pisać do siebie SMSy i kartki urodzinowe...

ocenił(a) serial na 8
Fenelon

Serialowi przydało by sie odświeżenie, więc Neal powinien pojechać z Peterem do stolicy. Nowi agenci, nowi przełożeni przed którymi Peter musiał by sie tłumaczyc, nowe intygi itd. itd. Oczywiście czołówka serialu by została jak Mozie i żona petera. W końcu w stolicy mieliby też więcej do pokazania. Czuję jednak, że to z wyjazdu Petera nic nie wyjdzie. Mentalista dzięki takiemu zabiegowi teraz wychodzi na prostą, znowu cieszy mnie jego oglądanie.