Tak jak w tytule. Gdyby ktoś coś polecił byłbym bardzo wdzięczny :)
Ja polecam Leverage.Grupa przestępców o rożnych specjalizacjach robi przekręty w służbie dobra. Nie współpracują z policja ale klimat podobny. Jeszcze jest Castle, znany pisarz wykorzystuje swoje znajomości by podpatrywać przy pracy det.Beckett i pomaga w rozwiązywaniu spraw. Fajne jest tez Psych (Świry), Shawn ma świetną pamięć i jest bardzo spostrzegawczy, wmawia policji, ze jest medium i rozpoczyna z nimi współpracę; komedia. I może jeszcze BreakOut Kings, specjalna grupa przestępców pomaga łapać zbiegłych więźniów.
Faktycznie genialny serial, a ja zupełnie o nim zapomniałam... Ciekawe czy można go gdzieś teraz zobaczyć.
Wiem, że te seriale są zupełnie o czymś innym, mimo to jak zaczęłam oglądać White Collar to właśnie z Suits mi się skojarzył. Może dlatego, że i w jednym i w drugim jest facet na stanowisku, dobry w tym co robi, i ten drugi - młodszy, który zaczyna współpracować z tym starszym odrobinę z przypadku, ale okazuje się być właściwą osobą na właściwym miejscu:)
ja również polecam SUITS
szczerze mówiąc najpierw obejrzałam 1sezon właśnie Suits, a potem szukałam nowego serialu i trafiłam na White collar myślę, że osobom oglądającym WH Suits się spodoba. :)