PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

Zacząłem oglądać w końcu.... jestem w trakcie 3 odcinku 1 sezonu.

Matt gra.... jakoś tak dziwnie, ale ok w sumie. Jest ładny, gra czarusia... pasuje mu to.
Gorzej z Timem DeKay'em. Dramat. Taka łajza w FBI? Ten koleś jest jak klucha z niewyrobionego ciasta. A co
najgorsze - jego żona. Nie lubiłem tej aktorki za czasów BH90210, tutaj jest jeszcze gorzej. Kuźwa, naprawdę istnieją
tacy ludzie? Słodka, urocza, absolutnie wyrozumiała... takie lelum polelum. Zanudziłbym się na śmierć z taką u boku.

To, co ratuje serial to zdecydowanie scenariusz, a właściwie wątki kolejnych odcinków. Zapowiada się ciekawa intryga i
fajne motywy przewodnie kolejnych odcinków.

Unibet_78

Co do Tima to sie z toba nie zgodze, ja bym powiedzial ze jest opanowany ma wszystko przemyslane (ta postac jest na rownym poziomie inteligencji co Neal jak nie wyzszym bo go zlapal). Pracuje w FBI juz kilka jak nie kilkanascie lat, wiec w sumie ciezko wyprowadzic kogos takiego z rownowagi po tylu "sprawach".

ocenił(a) serial na 8
Smigloo

Prawda... miałem sam obalić swoją opinię. Pisałem na gorąco po kilku odcinkach 1 sezonu. Teraz jestem na 3-cim i naprawdę Tim bardzo się rozwija. Może mi się wydaje, ale to wygląda jak koncepcja osoby, która po prostu otwiera się przez współpracę z głównym bohaterem.