PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

No więc zaczęłam oglądać ten serial i trochę nie mogę się połapać, albo źle go dodali w kolejności na kinomanie albo to ja nic już nie rozumiem. Nagle w 2 odcinku pojawił się przyjaciel(?) Neal'a - Mozzie i nie ma wzmianki (chyba, że jest ale lektor jak to lektor beznadziejnie tłumaczy) co on konkretnie robi, bo tylko jest wspomnienie o jakimś laboratorium. I potem w 3 odcinku Peter mówi do Neala - przyjaciel? ten sam co...? a Neal, że ten sam i że na prawdę on istnieje - o co w tym chodzi? POMOCY? :)

ocenił(a) serial na 10
kolciaks

Nie bardzo rozumiem jak miałabym pomóc :) Wszystko wyjaśnia się w trakcie trwania serialu, co odcinek dowiadujemy się czegoś nowego o przeszłości Neal'a i innych postaciach. Poszukaj z pomocą chomik, on zna wszystkie odcinki, wszystkich sezonów. :)

ocenił(a) serial na 9
kolciaks

Obejrzałaś krótszą wersję pierwszego odcinka, on powinien trwać około godziny :) też miałam taki problem. W internecie jest wersja po angielsku całościowa, nie wiem jak jeszcze mogłabym pomóc.

ocenił(a) serial na 7
kolciaks

Pierwszy odcinek trwał 60 min, reszta w okolicach 40 min., więc może dlatego coś przegapiłaś. Ewentualnie coś wycięli.
Mozzie to tak jakby kolega po fachu :) Też zajmuje się fałszerstwami, też jest z tego półświatka. To laboratorium to ich taki żarcik. Neal dał coś tam do sprawdzenia Mozziemu, ten sobie zażartował, że weźmie i sprawdzi w swoim laboratorium, a Neal w śmiech, bo Mozzie przecież ma tylko magazyn (chyba powiedział 'store').
Neal chciał trzymać Mozziego z daleka od FBI, a o wszystkim, czego nie chciał powiedzieć Peterowi, mówił, że dowiedział się od 'przyjaciela'. A że (jak już wspomniałam wyżej) Mozzie jest kolegą po fachu Neala, Peter coś tam się orientuje, ale nie drążył tematu. No.