PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33858
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

W podobny klimacie. The suits już obejrzałam. A może jakiś inny ciekawy serial?

dzinas

Mentalista

dzinas

Może nie w podobnym klimacie ale na pewno warte uwagi ;)
Breaking Bad
Homeland
Orphan Black
Skandal

jaca_cool

ja obejrzalam tez suits sa zabawniejsze i akcja jest ciekawsza przynajmniej w 2 sezonach z podobnych mogę polecić hanibbala the following gre o tron i zakazane imperium oraz The Walking Dead to moje ulubione seriale za które mogę poręczyć :)

dzinas

Jeśli w podobnym klimacie to z pewnością Mentalista.

dzinas

Dzięki za podpowiedzi. Teraz wezmę się za http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668 i oczywiście na bieżąco White Collar. Już w kwietniu nowe odcinki The suits i gry o tron. A seriale które polecam: Brothers & Sisters, Californication, Miasteczko Twin Peaks(warto obejrzeć jeszcze raz co za gówniarza się widziało i wtedy przerażało) , Ally McBeal (też stare, ale warte odświeżenia) , Kumple( skins 1 i 2 sezon w wersji brytyjskiej), Mad Men (najlepszy- początki sezonu wkurzają tak jak wulgaryzmy w californication (a raczej niezliczona ilość cycków) tak tutaj ciągłe „ćmiki” ale w końcu idzie polubić głównego bohatera i zawód z końcem sezonu jest, że już koniec... i czekanie na kolejne sezony.

dzinas

Fajnie, że wybrałaś Breaking Bad...ba! nawet Ci zazdroszczę, że to wszystko przed Tobą... on jest po prostu genialny i wart polecenia nie tylko maniakom serialowym... nie znam i nie widziałem tu ani jednej osoby, której by się on nie podobał, z resztą oceny i nagrody mówią same za siebie. Przyjemności w oglądaniu ;)

jaca_cool

słuchajcie, robiłam 3 podejścia do BB, ale nie mogę, no po prostu nie wciagnął mnie nic. dlaczego???? wszyscy się zachwycają a ja ... dodam, ze dextera obejrzałam ciągiem (kocham Debrę) :P weźcie mi powiedzcie dlaczego warto się zmusić. co tak wciska w fotel to moze się jednak skuszę na 4 podejście... :/

ankon

A powiedz mi ile odcinków obejrzałaś?? bo jeśli tylko pierwszy to nawet Cie rozumiem bo nie jest on jakiś porywający i też ciężko oczekiwać żeby był. Na pewno musisz przejść przez 1 sezon (tylko 7 odc) a od 2 to już leci pełną parą. Co tak wciska w fotel? ciężko powiedzieć, każdego pewnie co innego, nie obiecuję też, że i Ciebie wciśnie. Mnie się podobał za nie banalną fabułę, zaskakujące scenariusze oraz kapitalnie przedstawioną przemianę jaką przechodzi przez te 5 sezonów główny bohater. Zachęcam do 4 podejścia ;)

jaca_cool

obejrzałam 3... no dobra jakoś się przełamie i sprobuję :) dla dobra kinematografii :)

ankon

mnie też nudził, ale sezon 4 i 5 mi to zrekompensował w zupełności.

dzinas

Jeśli szukasz czegoś w podobnego to zacznij Burn Notice, jak dla mnie to najlepszy serial właśnie w tym klimacie. Oprócz tego Covert Afairs, Chuck i Lavarege i Nikita z 2010 roku.

dzinas

http://www.filmweb.pl/serial/Przekr%C4%99t-2004-210086 cos w stylu white collar tylko od drugiej strony, czyli mamy do czynienia z gruba kańciarzy, a nie z FBI itp . A serial jest bardzo dobry!

dzinas

Może nie stricte w tym klimacie ale True Detective - nowe dzieło HBO jest mega z genialnym Matthew McConaughey.

tousen87

Leverage zdecydowanie ;)