robi sie lepszy? bo jestem gdzie na 12 odc ! !sezonu i np. 1 sezon Supernatural to było totalne dno ale to świetny serial od @ sezonu. Czy moge liczyc na cos pdoobnego czy sobie odpuścić skoro dotąd mi sie nie spodobał.
Miałem podobnie. Teraz nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Serial wciąga, a zwłaszcza finały sezonów są niesamowite.
White collar to jeden z tych seriali, którym poziom rośnie z każdym odcinkiem.
Co do supernatural, moim zdaniem poziom zatrzymał się na końcu 5 sezonu, a potem zaczął się staczać, nieustannie.
Mnie się serial nawet podoba, ale mam parę uwag.
Np.:
- w pierwszych odcinkach przestępcy poszukiwani od dłuższego czasu niemalże od razu zostają schwytani z pomocą Neal'a- czy to nie jest zbyt idealne? :)
- Neal dostaje legitymację jako pracownik FBI (czy w prawie USA jest to dopuszczalne skoro jest on przestępcą?)
Skoro serial ma już 5 sezonów i wysokie noty na fw to pewno jest jakieś wytłumaczenie :)
daj sobie z nim spokój... serial cały czas jest na takim samym (miernym) poziomie...
daj sobie z nim spokój... serial cały czas jest na takim samym (miernym) poziomie...
Nie jest tak źle :) Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale odcinek s02e09 może Cię zaciekawi...Chyba, że szukasz całkiem czegoś innego w serialach. Pozdrawiam
Neal dostaje tylko legitymację konsultanta FBI, bo w końcu nim jest, ale nie ma takich uprawnień jak agenci FBI :) Tu bym się bardziej zastanowiła czy przestępca może być konsultantem? :)
No to też ciekawe, ale jak się jest takim wyjątkowym w tej "branży" jak Neal to może i są na to paragrafy :) No i nie można tej postaci odmówić inteligencji.
Serial ogólnie jest dla mnie w porządku. Nie zawsze wciąga tak, że niecierpliwie czeka się na następne odcinki (chociaż i tak bywa), ale chętnie się do niego wraca. Bardzo fajnym bohaterem jest Mozzie. Nieraz mnie potrafi rozśmieszyć, nie ujmując oczywiście przy tym Neal'owi i Peter'owi.
Dla mnie też jest w porządku, jednak mnie bardziej podobały się początkowe sezony. Trochę nudne staje się, gdy w każdym odc Neal podszywa się pod kogoś, żeby złapać przestępce, choć robi to niezłym stylu :) chociaż zdaje sobie sprawę, że w tego typu serialach tak bywa, ale też potrafią zadziwić widza :)
Ja uwielbiam ten serial, rzeczywiście był taki okres gdzie był troszkę słabszy. Ale się rozkręca
Obejrzałem wszystkie sezony.Chyba bardzie z sentymentu i czasem z braku oglądania czegoś innego.Serial bardzo nierówny,lista głupot jest jak rolka papieru toaletowego :) Są ciekawe odcinki,ale jest ich jak na lekarstwo.Najbardziej wkurzające jest to że anulują świetne seriale po 1 sezonie a bardzo średnie tłuką po 5-10 sezonów.Czasem zabawne dialogi,fajne zdjęcia.Ale całość słaba,ja dałem 4/10.