PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

robi sie lepszy? bo jestem gdzie na 12 odc ! !sezonu i np. 1 sezon Supernatural to było totalne dno ale to świetny serial od @ sezonu. Czy moge liczyc na cos pdoobnego czy sobie odpuścić skoro dotąd mi sie nie spodobał.

ocenił(a) serial na 10
Muhomorniczy

Miałem podobnie. Teraz nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Serial wciąga, a zwłaszcza finały sezonów są niesamowite.

Muhomorniczy

White collar to jeden z tych seriali, którym poziom rośnie z każdym odcinkiem.
Co do supernatural, moim zdaniem poziom zatrzymał się na końcu 5 sezonu, a potem zaczął się staczać, nieustannie.

ocenił(a) serial na 9
Muhomorniczy

Mnie się serial nawet podoba, ale mam parę uwag.

Np.:
- w pierwszych odcinkach przestępcy poszukiwani od dłuższego czasu niemalże od razu zostają schwytani z pomocą Neal'a- czy to nie jest zbyt idealne? :)
- Neal dostaje legitymację jako pracownik FBI (czy w prawie USA jest to dopuszczalne skoro jest on przestępcą?)

Skoro serial ma już 5 sezonów i wysokie noty na fw to pewno jest jakieś wytłumaczenie :)

ocenił(a) serial na 1
kapelczar

nieno 2 sezon już 5 odc i dalej nic. daje mu 1

ocenił(a) serial na 3
Muhomorniczy

daj sobie z nim spokój... serial cały czas jest na takim samym (miernym) poziomie...

ocenił(a) serial na 3
Muhomorniczy

daj sobie z nim spokój... serial cały czas jest na takim samym (miernym) poziomie...

ocenił(a) serial na 9
Muhomorniczy

Nie jest tak źle :) Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale odcinek s02e09 może Cię zaciekawi...Chyba, że szukasz całkiem czegoś innego w serialach. Pozdrawiam

kapelczar

Neal dostaje tylko legitymację konsultanta FBI, bo w końcu nim jest, ale nie ma takich uprawnień jak agenci FBI :) Tu bym się bardziej zastanowiła czy przestępca może być konsultantem? :)

ocenił(a) serial na 9
gosz120

No to też ciekawe, ale jak się jest takim wyjątkowym w tej "branży" jak Neal to może i są na to paragrafy :) No i nie można tej postaci odmówić inteligencji.

Serial ogólnie jest dla mnie w porządku. Nie zawsze wciąga tak, że niecierpliwie czeka się na następne odcinki (chociaż i tak bywa), ale chętnie się do niego wraca. Bardzo fajnym bohaterem jest Mozzie. Nieraz mnie potrafi rozśmieszyć, nie ujmując oczywiście przy tym Neal'owi i Peter'owi.

kapelczar

Dla mnie też jest w porządku, jednak mnie bardziej podobały się początkowe sezony. Trochę nudne staje się, gdy w każdym odc Neal podszywa się pod kogoś, żeby złapać przestępce, choć robi to niezłym stylu :) chociaż zdaje sobie sprawę, że w tego typu serialach tak bywa, ale też potrafią zadziwić widza :)

ocenił(a) serial na 9
Muhomorniczy

Ja uwielbiam ten serial, rzeczywiście był taki okres gdzie był troszkę słabszy. Ale się rozkręca

ocenił(a) serial na 8
Muhomorniczy

Ja tam oglądam ten serial dla Mozziego, bo jest genialny :D

Muhomorniczy

Obejrzałem wszystkie sezony.Chyba bardzie z sentymentu i czasem z braku oglądania czegoś innego.Serial bardzo nierówny,lista głupot jest jak rolka papieru toaletowego :) Są ciekawe odcinki,ale jest ich jak na lekarstwo.Najbardziej wkurzające jest to że anulują świetne seriale po 1 sezonie a bardzo średnie tłuką po 5-10 sezonów.Czasem zabawne dialogi,fajne zdjęcia.Ale całość słaba,ja dałem 4/10.