PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500917}

Białe kołnierzyki

White Collar
2009 - 2014
7,9 34 tys. ocen
7,9 10 1 33918
4,5 4 krytyków
Białe kołnierzyki
powrót do forum serialu Białe kołnierzyki

ja mam pytanko fabuła jest powiązana?a nie kazdy odc o czym innym

ocenił(a) serial na 10
kkubiak11

tzn są elementy powiązane, aczkolwiek w każdym odcinku są nowe "przestępstwa" które muszą rozwiązać:D, naprawdę wciągający i ciekawy serial...

IkomBack

czyli to jest cos w stylu CSI czy Mentalista;/ do dupy bo ja lubie seriale powiazane fabula z ciagiem wydarzen

ocenił(a) serial na 8
kkubiak11

Nope. Tu główna postać (Neal) dba o swoje interesy, i chce znaleźć Kate, a następnie dowiedzieć się, kto stoi za tym morderstwem. A te przestępstwa, sprawy pojawiają się zazwyczaj co odcinek (nieraz zdarzy się, że nie ma żadnej sprawy). W sumie, nie będę Ci mówił, bo nie da się tego opisać. Musisz sam się przekonać. A serial jest genialny. Genialniejszy od Mentalisty, detektywa Monka, CSI, NSA itd.

ocenił(a) serial na 7
Riviside

Tak z ciekawości, bo pamięć ma zawodna: jaki był odcinek bez żadnej sprawy?
Dla mnie serial jest gdzieś tam pomiędzy CSI a powiedzmy PB. Z jednej strony ma w każdym odcinku nową sprawę (jak CSI, Lie to me, Castle itd.), jednak główny wątek Neala i tajemnicy Kate jest wyraźnie zaznaczony i obecny. I choć rozwija się powoli trzyma w napięciu. i ta niecierpliwość w oczekiwaniu na następny odcinek :) polecam

ocenił(a) serial na 8
skucinka

Choćby ostatni.Chociaż nie do końca, była retrospekcja.

ocenił(a) serial na 7
MoRRs_Z_LaSu

hihi, faktycznie :) ale on ogólnie był inny. Swoją drogą to się cieszę, że Kate nie może się pojawiać często, bo mnie ta aktorka wyjątkowo irytuje.