Jest warto ogladać gościa, ktory potrafi z każdym nawiązać kontakt i prowadzić rozmowę od tak, ma zwinne ręce potrafi wszystko ukraść sfałszować i genialnie bajeruje kobiety :) Po za tym jak w opisie serialu, przystojny, wyrafinowany, pelna gracja inteligencja.
warto!!!! komedia kryminalna w najlepszym wydaniu. Przypomina mi trochę serial Castle, też para niekonwencjonalna rozwiązująca razem zagadki kryminalne - glina i "specjalista w dziedzinie" w obu przypadkach.
Zdecydowanie OGLĄDAĆ :D Serial jest genialny, świetny humor, naprawdę polecam. Jeśli miałabym do czegoś porównać to najbliżej mu do Mentalisty :)
Zgadzam się z GingerMJ serial podobny do Mentalisty, jednak główny bohater jest z całkiem innej bajki niż Patric Jane. Serial polecam w 100%
Tak tak, bohater całkiem inny ale i cechy wspólne mają: inteligencja, poczucie humoru i pewność siebie. No i urok oczywiście :)
Wiele osób porównuje White Collar do Mentalisty, moim zdaniem ten pierwszy jest o 2 klasy lepszy. W Mentaliscie jest jeden ciekawy bohater - Patric Jane, reszta postaci to raczej niczym niewyróżniające się tło (no może oprócz agenta Cho), w White Collar pełno kolorowych postaci - agent Burke, Mozzie(!), Alex, June, Diana. Wątek spinający odcinki jest ciekawszy (w Mentaliście scenarzyści sami chyba nie wiedzą co zrobić z Red Johnem), więcej humoru, smaczków do wyłapania (różne ciekawe odniesienia do np. literatury). No i cudowny Nowy Jork
Muszę przyznać, ze White Collar przyjemniej mi się ogląda, ale nie wiem czy te dwa seriale należy do siebie porównywać. Mają zupełnie inny klimat, inną konstrukcję akcji. I mam nadzieję, że wątek Red Johna mają scenarzysci z gory zaplanowany. Nie chcę, żeby głowna tajemnica tego serialu tak rozczarowująca jak w rozwiązanie zagadki śmierci Trudy w Monku. :/