PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88364}

Bill Cosby Show

The Cosby Show
1984 - 1992
7,1 9,8 tys. ocen
7,1 10 1 9811
7,2 4 krytyków
Bill Cosby Show
powrót do forum serialu Bill Cosby Show

Ważniak!

ocenił(a) serial na 1

Nie lubiłam nigdy postaci tego doktora Cliffa, bo był z niego straszny ważniak. Rozstawiał te swoje dzieci po kątach, a one były nawet fajne. A w dodatku miał taką wielką, czarną twarz... Serial średnio śmieszny, ale ma jedną bardzo pozytywną stronę: nie ma tu chamstwa, przekleństw i przemocy. Mimo to - powtarzać go nie muszą.

agatha

Eeeeeeej!!!
No fakt, że Cosby gwiazdorzył, ale czymby był ten serial bez niego? Przecież to wokół jego osoby się wszystko kręciło dlatego właśnie, że to on był najbardziej komiczny!!!

ocenił(a) serial na 1
Marcuss

nie
Ale czy nie uważasz, że miał wielką czarną twarz, która była tak strasznie wielka i czarna? Poza tym, facet woził się na dzieciach, a moim zdaniem to one stwarzały najwięcej komicznych sytuacji. Nie lubiłam typa.

agatha

Dzieci komiczne??
Nie przypominam sobie, eby jego dzieci byłu komiczne, no może poza jego głupawym synem. No a co do jego koloru skóry, to nie podejmę dyskusji (jaki jest koń każdy widzi).

ocenił(a) serial na 1
Marcuss

Nie o to chodzi!
Dzieci w porównaniu z ojcem były naprawdę zabawne, a Theo wcale nie był głupawy, może tylko trochę niekumaty. Poza tym źle mnie zrozumiałeś. Wcale nie czepiam się Cosby'ego koloru skóry. Chodzi mi raczej o to, że był strasznie brzydki, bo miał wielką czarną twarz. Gdy oglądałam ten serial jako dziecko, odstraszał mnie on swoim wyglądem zamiast bawić. Dzieci zazwyczaj boją się brzydkich ludzi (zapytaj żonę o wujka Mariana :))

agatha

Zły wilk :-)))
Byłaś po prosty za mała, żeby sie nie bać Cosbiego i zrozumieć jego poczucie humoru. A faktycznie w horrorach też by się spełnił.

ocenił(a) serial na 1
Marcuss

Np.
Na przykład w filmie "Tata duch" Cosby jest w sam raz. Ma w sobie coś takiego odrażającego, demonicznego, jakby rzeczywiscie był z zaświatów. Poza tym gra martwego.

agatha

Prawda jest taka że Bill Cosby znany jest głównie że swoich seriali gdzie jest głóna postacią, oraz filmu Tata Duch.

ocenił(a) serial na 9
Kobye

Chyba dla Polakow..

agatha

http://www.youtube.com/watch?v=cinBxJsnfvY

ocenił(a) serial na 6
agatha

Ja z kolei nie lubiłem Clair. Wredna, złośliwa suka.