Oczywiscie mogę sie mylić ale mam podejzenia jak moze wygladac trzeci sezon. Gdzies na forum padło pytanie co Wendy szepnela do ucha Axeowi tuz przed aresztowaniem. Mysle ze po wyznaniu winy i szczerej skrusze Axa Wendy postanowila pomoc jedynemu mezczyznie ktorego nie udalo jej sie zdominowac. Moze to wlasnie ten fakt tak ja w nim kreci bo chemia jest niezaprzeczalna, co nie uciekło uwadze Lary. Czy ktos zastanowil sie dlaczego Wendy zainwestowała w akcje swoje prywatne pieniadze w momencie gdy wiedziała już ze to stracona sprawa na skutek intrygi Axa i co najwazniejsze ze jest to zasadzka ustawiona przez Chucka-czego dowodem byla jego irracjonalna reakcja gdy przyniosla mu z narazeniem te informacje (przeciez zna go jak nikt)? Ona swiadomie stala sie to nitka o ktorej mowil Axe, nitka przez ktora Rhodes nie bedzie mogl spac i ktora go pograzy. Mysle ze Axe nie wygrzebie sie z tego, za duzo ludzi pragnie jego zguby ale tez finalnie pociagnie Chucka ze soba na samo dno. I dzieki temu nie przegra. A Wendy, coz przeciez chodzi zawsze o kontrole, bedzie jedyna wygrana tego trójkata, ona zawsze spadnie na cztery łapy i wszycy przyjma ja z otwatymi ramionami...