PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418735}
6,5 1,3 tys. ocen
6,5 10 1 1270
6,0 2 krytyków
Bionic Woman - Agentka przyszłości
powrót do forum serialu Bionic Woman - Agentka przyszłości

mam nadzieję, że NBC i twórcy serialu nie spuszczą z tonu, bo szykuje się zajebioza serial s-f

Analog

Ja narazie się zbytnio nie podniecam, bo dokładnie nie wiadomo czym ta bohaterka będzie się zajmowała (czyli jaka fabyła będzie). Pilot tylko skoncentrował się na tym, czym bio-człowiek. Ale zamierzam dalej oglądać. Bo tak samo mam nadzieję, jak Ty, że to może być jeden z hitów tego sezonu (narazie dla mnie hitem jest The Kill Point).

Beznickowy

a ja juz sie podniecam, ale jej slicznymi nogami :*

Beznickowy

Tylko, że Kill Point to mini-serial i rozpisany jest przed przystąpieniem do realizacji, a nie jak seriale liczące na kilka sezonów i patrzące na rankingi oglądalności, to zupełnie ina szkoła jazdy i Bionic Woman się tu dzielnie zapowiada, poza tym miałbym spora do zarzucenia Kill Point, bo jak na bank, to tam jest za dużo kanałów wentylacyjnych, a już ten przez który przeszedł SWAT to jakieś nie porozumienie, prowadzi prosto z podziemi metra do banku?! nie kupuję tego.

Analog

To pojedź do USandA a się przekonasz. Ja nie kupuję, że człowiekowi można zrobić od nowa członki ciała.

Beznickowy

Widziałem pilota film masejryczny można już gdzieś zassać następne odcinki?

Analog

Mnie również zainteresował ten serial, ciekawie się zapowiada, a tekst Sarah Corvus says "hello" jakoś nie może mi wyjść z głowy...

Silva

jakbym nie mial nic do ogladania poza BW, to bym ogladal, ale ze jest wiele innych seriali, lepszych, to sobie daruje ogladanie po 1 odc.

ocenił(a) serial na 1
Analog

ja nie wiem czym tu sie zachwycacie kolejny niskobudzetowy serial