mam nadzieję, że NBC i twórcy serialu nie spuszczą z tonu, bo szykuje się zajebioza serial s-f
Ja narazie się zbytnio nie podniecam, bo dokładnie nie wiadomo czym ta bohaterka będzie się zajmowała (czyli jaka fabyła będzie). Pilot tylko skoncentrował się na tym, czym bio-człowiek. Ale zamierzam dalej oglądać. Bo tak samo mam nadzieję, jak Ty, że to może być jeden z hitów tego sezonu (narazie dla mnie hitem jest The Kill Point).
Tylko, że Kill Point to mini-serial i rozpisany jest przed przystąpieniem do realizacji, a nie jak seriale liczące na kilka sezonów i patrzące na rankingi oglądalności, to zupełnie ina szkoła jazdy i Bionic Woman się tu dzielnie zapowiada, poza tym miałbym spora do zarzucenia Kill Point, bo jak na bank, to tam jest za dużo kanałów wentylacyjnych, a już ten przez który przeszedł SWAT to jakieś nie porozumienie, prowadzi prosto z podziemi metra do banku?! nie kupuję tego.
To pojedź do USandA a się przekonasz. Ja nie kupuję, że człowiekowi można zrobić od nowa członki ciała.
Mnie również zainteresował ten serial, ciekawie się zapowiada, a tekst Sarah Corvus says "hello" jakoś nie może mi wyjść z głowy...
jakbym nie mial nic do ogladania poza BW, to bym ogladal, ale ze jest wiele innych seriali, lepszych, to sobie daruje ogladanie po 1 odc.