PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98701
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Serial jest naprawdę świetny. Swietna gra aktorska, świetne poczucie humoru. Genialna postać Michaela i Dwighta, bardzo dobry wątek z Pam i Jimem ( i te ich żarty ;D). Bardzo dziwi mnie słaba popularność tego serialu w Polsce. Do tej pory myślałem, że to "Scrubs" jest najlepszym serialem komediowym, ale amerykańskie "biuro" bije ten serial na głowę i trochę szkoda, że w rankingu jest tak nisko, chyba polscy widzowie nie poznali się na nim za bardzo.

10/10 i nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Najlepszy serial komediowy (Przyjaciele z całym szacunkiem, ale się chowają).Kto nie oglądał niech szybko nadrobi zaległości !

Ps. Aha i koniecznie oglądajcie z napisami, bo wersja z lektorem niestety, ale dużo traci, choć napisy też do końca nie oddają humoru tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
mikos9

No zgadzam się całkowicie z wypowiedzią! To prawda, jak się jeszcze trochę
łapie język angielski, jest na bieżąco z dobrą muzyką i filmami, to ubaw po
pachy. Ale fakt, że nie wszystkim przypada do gustu.
Ja podobnie jak mój przedmówca Kocham, kocham, kocham

ocenił(a) serial na 10
pvc

Na bieżąco w ogóle z popkulturą i sytuacją społeczno-polityczną w Stanach i na świecie. Jest tam cała masa odniesień.

Klee

też strasznie żałuje że nie ten serial jest nieznany w Polsce... myślę, że to przez to że leci na mniej popularnych kanałach i dla przeciętnego człowieka fabuła serialu jest na pierwszy rzut oka mało interesująca- życie w biurze, problemy i zainteresowania pracowników... sama bym się nie skusiła na szczęście the office zaraził mnie kolega (bez jego inicjatywy nie miałabym pojęcia że taki serial istnieje) i teraz jestem wielką fanką ;p