PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 97917
9,0 44 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Witam, mam prośbę do speców od tego serialu. Mianowicie już jakiś czas poszukuję odcinka, w którym w biurze znaleziono tajemniczą pigułkę. Chyba Dwight stwierdził, że to leki psychotropowe i wszczęto w biurze śledztwo do kogo należą. Serial oglądałem dawno i tylko wyrywkowo na Comedy Central - także nie jestem pewny, który to mógł być sezon (stawiam że leciał wtedy między trzecim, a piątym). Nawet nie obejrzałem wtedy całego odcinka tylko coś koło pięciu minut. Teraz drugi raz już skończyłem komplet ósmego sezonu. Wszystkie odcinki po kolei- raz w wersji z lektorem, a raz na Amazon Prime z napisami i nie natrafiłem na ten odcinek.

Ktoś pomoże, bo wcześniej byłem pewny, że oglądałem początek takiego odcinka, gdzie wszczęto śledztwo kto w biurze zażywa leki antydepresyjne na 100%. A teraz zaczynam się już zastanawiać czy czegoś nie pokręciłem. Albo jest możliwe, że to jakiś odcinek specjalny, który Amazon nie umieścił na swojej platformie? Może będzie tutaj jakiś fachowiec, który kojarzy większość odcinków tego genialnego serialu i pomoże:)

korneliuszwizzard

To nie była pigułka tylko joint na parkingu :))) jeden z pierwszych sezonów chyba, jak wpiszesz związane z tym frazy to na pewno znajdziesz

ocenił(a) serial na 10
korneliuszwizzard

S09E05 - "A capella"