PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98747
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Pytanie do fanów serialu: jakie sceny i teksty najbardziej Was rozbawiły? :)

ocenił(a) serial na 10
LadyM

https://www.youtube.com/watch?v=lvmdj2nuG3U

ocenił(a) serial na 9
LadyM

Wszystko :)
-jak Creed pozdrawia swoich chińskich przyjaciół
-nietoperz
-mina Jima po przyłapaniu Dwighta i Angeli
-Toby
-kuzyn Dwighta
-obeznanie Michaela z filmami ;)

ocenił(a) serial na 10
LadyM

* Gdy całe biuro próbowało pobić rekord w nic-nie-mówieniu i Kevin wszystko popsuł
* Gdy Holly myślała, że Kevin jest upośledzony umysłowo
* Gdy ludzie w biurze próbują odwrócić uwagę Kevina od babeczek, które przyniósł Todd Packer, bo nie chcą mu dać satysfakcji (-Kevin, do you remember movie "Skyfall"? -...James Bond was a spy!)
* Gdy Kevin i Andy byli po kwasie, bo zjedli babeczki od Todda Packera
* Azjatycki Jim
* Gdy Dwight podłożył ogień w biurze
* Gdy Jim próbował wmówić Dwightowi, że to on zapalił zioło (podczas przesłuchania, które prowadził Dwight jako szeryf-wolontariusz)
* Większość monologów Dwighta i Michael'a
* Michael vs Toby
* Gdy Dwight pyta Tobiego o to czym jest łechtaczka / jak Dwight i Angela pytaja Tobiego o gejowski seks

itp., itd., w sumie w prawie kazdym odcinku (pomijajac sezon 8) sa jakies mocne sceny. Za kazdym razem gdy ogladam od nowa planuje je sobie wypisac, ale nigdy mi sie nie chce

ocenił(a) serial na 9
LadyM

Ja po prostu nie mogę ze sceny kiedy Michael jest Blind Guy McSqueezy. Sama myśl o tym wywołuje u mnie śmiech!

ocenił(a) serial na 8
LadyM

najlepsza scena https://www.youtube.com/watch?v=H07zYvkNYL8 gdy wraca Toby :D

LadyM

Kiedy Andy udaje, że się stoczył, po tym jak wyrzucili go z pracy i "zmywa" mokrym mopem wykładzinę :)

LadyM

jedno z najtrudniejszych pytań jakie można mi zadać ;) teraz się boję, że pominę coś co absolutnie zasługuje na wyróżnienie. nie bez powodu The Office to najlepszy sitcom świata. ale pierwsze co przychodzi mi do głowy to

- Prison Mike (ogółem odcinek "The Convict" rozśmiesza mnie do łez za każdym razem),

- RYAN STARTED THE FIRE! (ten moment kiedy Michael i Dwight śpiewają a potem sam Dwight z tym swoim krótkim solo...)

- kiedy Toby dotknął w sugestywny sposób kolana Pam i wszyscy absolutnie zdębieli po czym po chwili bardzo niezręcznego milczenia Toby oznajmił że się zwalnia z pracy i przeprowadza na Kostarykę po czym wybiega z budynku, szybko wspina się na zamkniętą bramę i przeskakuje przez nią byle by być jak najdalej

- gdy Kevin opowiadał o swojej suczce Ruby która jest bardzo grzeczna bo nie rozrabia tylko leży bez ruchu na podłodze, nic nie je ale zaczyna bardzo śmierdzieć... twarze wszystkich w tym momencie. i ten twist na końcu!

- szkolenie z pierwszej pomocy, które wymknęło się spod kontroli i kończy się na tym, że śpiewaniem i tańczniem do Staying Alive a potem Dwight świruje

a przede wszystkim cold case: Fire Drill. autentycznie popłakałam się ze śmiechu, gdy po raz pierwszy to obejrzałam. czyste złoto i geniusz komedii a trwa niecałe 5 minut. jak sobie przypomnę więcej to dopisze.

isobel

+
- Pretzel Day

- konfrontacja Stanleya z Ryanem ("BOY HAVE YOU LOST YOUR MIND CAUSE I'LL HELP YA FIND IT!")

- wszystkie sceny Michael vs. Toby- szczególnie scena w której Micheal próbował wyszeptać do niego jak najdyskretniej I WILL KILL YOU (S4E14 - Chair Model)

- mina Ryana po tym jak słyszał słabo zaszyfrowaną rozmowę Angeli i Dwighta o ich "spotkaniach"

- wszystkie momenty z Dwightem :)

LadyM

Parkour, Fire Drill (szczególnie ten biedny kot :D)i zbliżenia kamery na twarze to wiadomo, a poza tym:
- jak Dwight i Toby jadą sprawdzić, czy Darryl nie blefuje ze złamaną nogą
- jak Erin rzuca tortem w Andy'ego
- no i "It's Britney, bitch", chociaż znałam z memów, to i tak się roześmiałam

LadyM

Bears, beets. Battlestar Galactica