Czy ktoś z Was orientuje się może,gdzie można kupić cały zestaw wszystkich sezonów bądź pojedynczych zestawów,ale w polskiej wersji językowej(broń Boże nie mam na myśli dubbingu albo lektora,tylko napisy)? Szukałam w różnych sklepach internetowych i nigdzie nie mogę znaleźć :(
Z góry dzięki za pomoc.
Hm...nie wydaje mi sie zeby The Office mialo jakis wiekszy rozglos w polsce, jeszcze nie, ale wydaje mi sie ze jak stacje polskie sie tym zainteresuja to bedzie fenomen, serial swietny.
Ciekaw jestem czy youtube oferuje napisy przy sprzedazy serialu bo widzialem raz ze sprzedaja jeden odcinek za $1.99.
Wracajac do pytania to ja staralem sie szukac, ale niestety nic nie znalazlem, sorry.
Dzięki za odpowiedź. Tak też podejrzewałam...dostałam już Przyjaciół,wszystkie sezony,teraz chciałam dorzucić do kolekcji Biuro;co prawda wszystko się rozumie,da się oglądać,ale wiadomo,bardziej komfortowo byłoby jednak z napisami.
Ja bym kupił na allegro komplet 1-9 po angielsku, zrobił sobie DVDrip w eleganckiej jakości i poszukał napisów dopasowanych do wersji DVD. Zakup dla formalności, rip dla przyjemności.