PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 98488
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Tak jak napisałem w tytule przebrnąłem przez pierwszy sezon i to z trudem. Zmęczył mnie ten serial ale chciałem mu dać szansę. Dodam, że przez te pierwsze odcinki ani razu się nie zaśmiałem.. Czy jest sens oglądać kolejne sezony?

ocenił(a) serial na 10
MrKuchar

Oczywiście, że tak. Potem serial się zmienia.

ocenił(a) serial na 10
MrKuchar

1 sezon był kiepski ale cała zabawa zaczyna się od 2

ocenił(a) serial na 9
MrKuchar

1 sezon to remake wersji UK, nastawiony w 90% na poczucie zażenowania. Drugi to już inny klimat, a od trzeciego zaczyna się wszystko to, co najlepsze.

ocenił(a) serial na 7
_xoy_

Okej. Dzięki za info. Nie poddałem się i oglądam drugi sezon

ocenił(a) serial na 8
MrKuchar

I jak wrażenia? Jestem ciekawa, bo też podchodziłam do The office dwa razy i dopiero za drugim totalnie przepadłam - ale już nawet nie pamiętam, w którym momencie mi się spodobało ;)

ocenił(a) serial na 7
JoasiaAsia

Od drugiego sezonu da się to oglądać i ten humor już nie jest taki ciężki. Było już wiele momentów gdzie na serio się śmiałem

ocenił(a) serial na 8
MrKuchar

No to fajnie. Trochę Ci zazdroszczę, że oglądasz ten serial po raz pierwszy :D Ja właśnie kończę jakąś setną rundę całości.

MrKuchar

Mam ten sam problem...pomijając, że Steve Carell nie jest moim ulubionym aktorem. Nie bardzo rozumiem porówniania do Friends, bo Office jest dla mnie...smutny i wprawia mnie w jakieś rozdrażnienie i zmęczenie, gdzie Freinds to najlepszy antydepresant.
Pamiętam, że jak oglądałam Breaking Bad, też początek był "do przejścia", a potem nie mogłąm się oderwać, ale tu nie czuję chemii ;)
warto czy nie?

ocenił(a) serial na 7
sandra90

Póki co skończyłem na trzecim sezonie i nie ciągnie mnie dalej, oglądam coś innego :) może za niedługo znów obejrzę kilka odcinków