PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 97589
8,9 41 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

najlepszy zart jima

ocenił(a) serial na 10

ktory zart jima jest wg was najlepszy? mnie rozwalaja wszystkie, ktore przytacza michael w 'conflict resolution'. ten z telefonem najbardziej

chodztu

Masa była rewelacyjna, ale najbardziej w pamięci zapadł Gaydar i faxy od Dwighta z przyszłości ;)

ocenił(a) serial na 10
chodztu

Akurat mi sie przypomnialo jak Jim przyszedl do biura przebrany za Dwighta... buhahahaha!:D

ocenił(a) serial na 10
chodztu

Tresowanie Dwighta? ;p

ocenił(a) serial na 9
chodztu

Telefon i tresowanie :)

użytkownik usunięty
chodztu

liczenie czasu, który Dwight kradnie kompanii - najpiękniejsza tresura! oraz wykształcanie u Dwighta odruchu Pawłowa :D

ocenił(a) serial na 10
chodztu

Może nie najlepszy, ale na pewno w czołówce: opakowanie 'biurka' Dwighta na wzór prezentu świątecznego ;D

ocenił(a) serial na 10
chodztu

faksy z przyszłości, kiedy dwight "ratuje" stanleya - mistrzostwo :D

ocenił(a) serial na 9
chodztu

oj długo by tu wymieniać, a jeszcze wskazać ten najlepszy to ...hmmm... ciężko. pierwszy, jaki mi przyszedł do głowy to ten, jak "zagalaretkowywał" różne przedmioty Dwight`a. to jakoś w pierwszym sezonie było. wiadomości z przeszłości do Dwighta i ........ mam pustkę w głowie. nic więcej nie mogę sobie przypomnieć. aaaaaaaaaaaaa

ocenił(a) serial na 10
kryslav

Mnie rozwaliło to jak Dwight kupił na ebuy'u Gej-Radar... Nie mogłem z tego ... xD

ocenił(a) serial na 10
chodztu

Puk Puk, kto tam - KGB.
Musialem uzyc poduszki jako tlumika, zeby smiechem nie obudzic reszty domownikow:)))

ocenił(a) serial na 10
chodztu

Oczywiście, faks z przyszłości, tresura z miętówkami i stoper wymiatają [jeszcze automat z rzeczami D.], ale moim absolutnie ulubionym momentem jest ten, w którym konfrontują się nożyczki Jima i piłka treningowa Dwighta. Takie to proste, a daje tyle radości. :D