PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20177
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Cześć wie ktoś może czy będzie kolejny 17 sezon Bleacha a jeśli bedzie to kiedy ?

ocenił(a) serial na 8
kamil109

Najprawdopodobniej 01-09-2012 wraz z zakończeniem mangi. Jeżeli nie ukaże się w tym terminie to można poczekać do następnych wakacji. Jeśli i wtedy anime się nie pokaże to będę mocno zdenerwowany :D Też oczekuję tego sezonu jak powietrza!

Karolexification

We wrzesniu bedzie koniec mangi? Nie czytam wiec nie wiem jak to sie rozwija, kolega cos mi napomnial [SPOILER ALERT ON] ze beda walczyc z Quincy i sprzymierza sie z Arracandami [SPOILER ALERT OFF] ale tak szybko bedzie koniec? Wydawalo mi sie, ze nie kontynuowali Anime, bo jeszcze za malo bylo chapterow wiec troche dziwi mnie Twoja data.

ocenił(a) serial na 8
cokane87

Moje informacje mogą się nie sprawdzić. Wiem, że starczy chapterów na około 150 odcinków, a produkcja mangi ruszyła bardzo szybko, więc nie zdziwiłbym się gdyby ten termin był prawdziwy.

ocenił(a) serial na 10
kamil109

ja gdzieś słyszałam, że pod koniec tego roku ma już być premierowy odcinek ;)

ocenił(a) serial na 9
LoveKiller

no i co z tym sezonem? :( Ktoś coś wie?

ocenił(a) serial na 10
ewus_filmweb

Na chwilę obecną brak jakichkolwiek potwierdzonych informacji na temat powrotu serialu. Wcześniej, było wiele wersji co do tego, jak widać, ta się nie sprawdziła. Pozostaje nam czekać na wiosnę, bo wg. drugiej teorii, serial ma się pojawić w marcu lub kwietniu tego roku. Jeśli nie, to najprędzej pojawi się w połowie 2014 roku.
No, ale pewnym można być tylko po przeczytaniu oficjalnej informacji na stronie tv Tokio, ale ta, jeszcze się nie pojawiła, bo nawet na amerykańskich stronach brak potwierdzonych informacji.
Na chwilę obecną, polecam mangę.

ocenił(a) serial na 9
LoveKiller

no właśnie zastanawiałam się nad mangą ;p ale chyba wolę czytać książki :) jakoś do mangi się nie mogę przekonać.. może dlatego że komiksów też nigdy za bardzo nie lubiłam.
W każdym razie dzięki za info :) mam nadzieję że jednak w tym roku zaczną :D

ocenił(a) serial na 10
ewus_filmweb

Mój tok myślenia był dokładnie taki sam jak Twój. Jednak po zakończeniu anime czułam taki niedosyt, że musiałam coś z tym zrobić. Nie jestem jakąś wielką fanką mangi, ale jestem na bieżąco z dwoma tytułami, a dążę właśnie do podbicia trzeciego. Więc jak widać, nie trzeba od razu czytać wszystkiego co się ukazuje. :)

ocenił(a) serial na 10
LoveKiller

To straszne ale miałam takie same objawy niedosytu jak wyżej ;p i moje objawy doprowadziły do takich samych skutków ;p

kamil109

W kwietniu wystartują nowe odcinki. Kubo ponownie podpisał umowę o anime.

ocenił(a) serial na 10
kamil109

Z twittera Kubo:
"I know all the fans are anxious by the return of BLEACH the new season is scheduled to 22/03/2013. because i got a new contract with TV-TOKYO"

Raiton

tak, swietnie, ciesze sie

The_Fallen

niestety to fake

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

żaden fake.

Raiton

odkryto ze to fake...pokaz mi dowod to zobaczymy

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530402_457003754335024_2022711478_ n.jpg

Raiton

a moze jakis inny....z teg co wiem po paru gosdzinach go odkryto ze to fake...daj jakis inny

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

pewnie, autor bleacha postanowił sobie zażartować z fanów bleacha i wstawił na twittera fake.

inny ? a poco inny ? Mi wystarczy info od samego autora.

Raiton

to nie jest jego twitter podobno, albo mu sie ktos włamał...nie pamietam

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

Pewnie, jakiś fan włamał się na jego konto i zrobił "fejka" tylko po to by było zamieszanie.
Konto jest oficjalnie potwierdzone przez Twittera.

Raiton

Dowód.

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

w dupie mam twoje dowody, nie rozumiem sieibe dlaczego w ogole z toba pisze

Raiton

W wielu miejscach słyszałem, że to nie jest prawda.

The_Fallen

Jest to fake. Na oficjalnym twitterze Kubo nie ma tego wpisu.

Do tego pojawiła się już rozpiska na nowy sezon anime i Bleacha w niej brak.

Grievous

niom

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

http://anime24.pl/news.php?readmore=370
Szukano i nie naleziono tego wpisu ;] ale poczekać można i się upewnić czy fake czy nie ;] pewnie fake ale można pomarzyć ze jednak nie :D