Cześć wie ktoś może czy będzie kolejny 17 sezon Bleacha a jeśli bedzie to kiedy ?
Najprawdopodobniej 01-09-2012 wraz z zakończeniem mangi. Jeżeli nie ukaże się w tym terminie to można poczekać do następnych wakacji. Jeśli i wtedy anime się nie pokaże to będę mocno zdenerwowany :D Też oczekuję tego sezonu jak powietrza!
We wrzesniu bedzie koniec mangi? Nie czytam wiec nie wiem jak to sie rozwija, kolega cos mi napomnial [SPOILER ALERT ON] ze beda walczyc z Quincy i sprzymierza sie z Arracandami [SPOILER ALERT OFF] ale tak szybko bedzie koniec? Wydawalo mi sie, ze nie kontynuowali Anime, bo jeszcze za malo bylo chapterow wiec troche dziwi mnie Twoja data.
Moje informacje mogą się nie sprawdzić. Wiem, że starczy chapterów na około 150 odcinków, a produkcja mangi ruszyła bardzo szybko, więc nie zdziwiłbym się gdyby ten termin był prawdziwy.
ja gdzieś słyszałam, że pod koniec tego roku ma już być premierowy odcinek ;)
Na chwilę obecną brak jakichkolwiek potwierdzonych informacji na temat powrotu serialu. Wcześniej, było wiele wersji co do tego, jak widać, ta się nie sprawdziła. Pozostaje nam czekać na wiosnę, bo wg. drugiej teorii, serial ma się pojawić w marcu lub kwietniu tego roku. Jeśli nie, to najprędzej pojawi się w połowie 2014 roku.
No, ale pewnym można być tylko po przeczytaniu oficjalnej informacji na stronie tv Tokio, ale ta, jeszcze się nie pojawiła, bo nawet na amerykańskich stronach brak potwierdzonych informacji.
Na chwilę obecną, polecam mangę.
no właśnie zastanawiałam się nad mangą ;p ale chyba wolę czytać książki :) jakoś do mangi się nie mogę przekonać.. może dlatego że komiksów też nigdy za bardzo nie lubiłam.
W każdym razie dzięki za info :) mam nadzieję że jednak w tym roku zaczną :D
Mój tok myślenia był dokładnie taki sam jak Twój. Jednak po zakończeniu anime czułam taki niedosyt, że musiałam coś z tym zrobić. Nie jestem jakąś wielką fanką mangi, ale jestem na bieżąco z dwoma tytułami, a dążę właśnie do podbicia trzeciego. Więc jak widać, nie trzeba od razu czytać wszystkiego co się ukazuje. :)
To straszne ale miałam takie same objawy niedosytu jak wyżej ;p i moje objawy doprowadziły do takich samych skutków ;p
Z twittera Kubo:
"I know all the fans are anxious by the return of BLEACH the new season is scheduled to 22/03/2013. because i got a new contract with TV-TOKYO"
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530402_457003754335024_2022711478_ n.jpg
pewnie, autor bleacha postanowił sobie zażartować z fanów bleacha i wstawił na twittera fake.
inny ? a poco inny ? Mi wystarczy info od samego autora.
Pewnie, jakiś fan włamał się na jego konto i zrobił "fejka" tylko po to by było zamieszanie.
Konto jest oficjalnie potwierdzone przez Twittera.
Jest to fake. Na oficjalnym twitterze Kubo nie ma tego wpisu.
Do tego pojawiła się już rozpiska na nowy sezon anime i Bleacha w niej brak.