PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20096
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Dlaczego jakieś mangi dla dzieci z podstawówki i niedojrzałych gimnazjalistów zaśmiecają
ranking, powinna być odzielna kategoria na to badziewie!!!!

ocenił(a) serial na 9
marcin112

Szczerze powiedziawszy to chyba na złość tobie, przedłużymy sobie naszą konwersację... . A pro po gimnazjum, to ukończyłem je ładnych parę lat temu, więc przynajmniej w stosunku do mnie twoje idiotyczne uwagi są nie na miejscu.

ocenił(a) serial na 10
Gotei13

Widzę koledzy lubią karmić trolle ;)
Nawiązując do rozmowy wyżej, człowiek, który mówi, że anime to bajeczki dla dzieci, najwyraźniej zatrzymał się na Dragon Ballu. Bo są takie anime, po których człowiek boi się gasić światło.

ocenił(a) serial na 1
LoveKiller

Koledzy, prosiłem o coś. Za każdym razem jak się tu kłócicie i piszecie te swoje głupoty to ja dostaje maila.
Pogadajcie sobie o tych bajeczkasz na przerwach w gimbazie.

ocenił(a) serial na 10
marcin112

Mamy ochotę porozmawiać tutaj , bo po to to forum istnieje.

ocenił(a) serial na 10
marcin112

marcin112, łączę się z Tobą w bulu i nadzieji, ale są na to rozwiązania.
Zły, niedouczony Trollu :) Przestań obserować temat, to i powiadomienia znikną ;)

LoveKiller

Bajki to pisał Tuwim

użytkownik usunięty
marcin112

jesteś żałosny ,czego ty się spodziewałeś ?

Movie_Crash_Man

Czyli hentai to dla Ciebie też bajeczki?

marcin112

しかし、私はあなたのような人々は靴が乱雑にならないことだと思います。

Rukiija

No nic się nie poradzi na to, że tacy debile jak osobnik ''marcin112'' tutaj nas nękają. Wpiszmy go do notatnika śmierci i po problemie.

The_Fallen

Hehe:-)

The_Fallen

A najgorsze moim zdaniem jest to, że założyciel tematu wogóle nie ma pojęcia o czym pisze (myleni mangi z anime). I pewnie nie wie także że mange można tworzyć tylko w japonii, gdyż jako skarb kultury jest objęta ochrona (nie jestem pewną co do anime).

ocenił(a) serial na 10
marcin112

Hej nie chcę cię martwić ale:
1 To nie są mangi tylko anime a różnica jest kolosalna!
2 Tak rozbudowanego ciekawego i zróżnicowanego uniwersum nie widziałem w żadnym serialu z aktorami
3 Od kiedy podteksty seksualne, krew, odcinanie kończyn i zabijanie są dla dzieci (serial względem pierwowzoru był kilka razy cenzurowany)
4 Anime ma rzeszę fanów więc na pewno nie oglądają go gimbusy bo one nie umieją pisać artykułów (patrz bleach wikia)
5 Bleach to nie Pokemony to nie jest anime przeznaczone dla dzieci.
6 Obejrzyj death note to zobaczysz że te ''mangi'' (czytaj anime) mają lepszą fabułę niż nie jeden popularny serial z telewizji takiej jak tvn czy polsat.

PS. Nie mam nic do pokemonów jak byłem młodszy oglądałem je bez przerwy mam nawet 2 kasety vhs więc nie hejtujcie za moje wyrażenie o pokemonach.

ocenił(a) serial na 7
marcin112

żałosny trol

ocenił(a) serial na 9
marcin112

Jestes bardzo glupi, bo taka osobe jak ty no inaczej nie mozna nazwac, bardzo ci wspolczuje braku mozgu i jeszcze cos jak nie ogladales to nie oceniaj gamoniu.

ocenił(a) serial na 9
marcin112

Jeszcze cos po twoim profilu widac, ze z ciebie jest bardzo przedzona osoba, wiedz ic sie lecz czlowieku na brak mozgu.

ocenił(a) serial na 6
marcin112

Widać po wypowiedzi Pana Marcina, że kompletnie nie zna się na mediach prezentowanych na filmwebie. Nie mówiąc już o ocenianiu rzeczy z którymi się nawet nie zapoznał. Najlepiej byłoby gdyby został, ze swojej ignorancji tym medium obsmarowany i zostało mu wytłumaczone jakiego pojęcia o kulturze nie posiada, a jego wpis przepadł w otchłań internetu wraz z sobie podobnymi.

ocenił(a) serial na 9
marcin112

A piznoł cie kto kiedy frajerze???

ocenił(a) serial na 1
Darker1234

uważaj na słowa, wiem że wakacje w gimbazie ale znajdź sobie zajęcie jakies!!!!

marcin112

pytanko retoryczne. Lubisz produkcje z serii Pszczółka Maja czy Muminki?

ocenił(a) serial na 10
crist333

Polac jej. :) Genialna odpowiedź na zaczepki ignoranta. :P

ocenił(a) serial na 1
szaman4

Temat nie dotyczy tego.Proszę pisac w temacie Pszczółka Maja nie zaśmieca rankingu!

ocenił(a) serial na 10
marcin112

Ale też jest anime, a z tonu twoich wypowiedzi wnioskuję, że tobie nie chodzi o sam ranking, a bardziej o anime jako zjawisko.

marcin112

Jak nie dotyczy jak dotyczy. Jak napisał Szaman4 to są produkcje z Japonią w tle tak samo jak Robin Hood czy Królewna Śnieżka (jak by ktoś nie wiedział są też japońskie wersje tych tytułów)
Marcin112 zachowujesz się dokładnie jak 100% rasista i dziecko którego rodzice nie nauczyli szacunku do czyiś upodobań filmowych (inaczej Twojego zachowania nazwać nie można). Powinieneś mieć na tyle przyzwoitości by nie oceniać danej produkcji bez wcześniejszego zaznajomienia się z nią a zwłaszcza że mówimy o portalu ogólnodostępnym a nie TWOJEJ OSOBISTEJ stronie WWW gdzie możesz pisać co CI się żywnie podoba.