PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20095
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Elo

użytkownik usunięty

Czy tylko mnie ostatnimi czasy w Bleachu denerwuje Orhime?Tylko to Kurosaki,Kurosaki,żeby tylko nie połączyli Ichigo z tą wnerwiającą kobietąJa tam bym wolał,żeby był z Rukią,a tak poza tym to bardzo dobre anime zaraz po Code Geass zajmuje 2 miejsce w moim rankingu,Może nie będę orginalny,ale filery potrafią być bardzo denerwujące,a czasami psują to anime.Ode mnie 10/10.Zwłaszcza za Yourichi i Toushiro.pozdro.

ocenił(a) serial na 8

Nie tylko ciebie xD
Akcja w anime obecnie ssie, mimo, że to nie fillery, nie wiem czy czytasz mangę, jeżeli nie to troszkę ci zaspoileruje, dłuugi wątek z Arrancarami dobiega końca, mam nadzieje, że ostatnie czaptery z serii Bogobójca dobiegną niebawem końca, stanowiąc tym samym początek wstępu do nowej sagi bo wszystko mnie i przypuszczam, że nie tylko mnie już irytuje, xD
Tak na marginesie nie wiem czy oglądałeś ale bardzo polecam Ci anime Death Note oraz Fullmetal Alchemist : Brotherhood a także Hellsing
Wszystkie te anime obok właśnie CG to moje ulubione, na prawdę warte obejrzenia xD

ocenił(a) serial na 7
Van Hohenheim

Bleach sie juz wg mnie skonczyl... najciekawsze odcinki to te poczatkowe, taki swoj specyficzny klimat mialy, a potem jak rukie zabrali... to juz nie to samo.

ocenił(a) serial na 10

Ostatnio gdy oglądałam odc ok. 173 w Hueco Mundo myślałam, że już mnie coś trafi ;/
Sama do siebie nawet gadać zaczęłam^^ że jeżeli Orihime jeszcze raz powie Kurosaki to chyba poszukam czerwonego krzyżyka.
W ciągu kilku minut potrafiła to powiedzieć chyba z kilkanaście razy, przy okazji pokazując swoje słodkie oczęta i składając niewinnie dłonie.

Z kolei moi ulubieni bohaterowie to Renji, Rukia no i Kenpachi z Yachiru :)

Saori89

Inoue nie jest taka zła ... aczkolwiek rzeczywiście w kółko mówi tylko Kurosaki-kun . Jak małe dziecko!
Ale ja mimo to ją nawet lubię jest taka głupiutka ale słodka :).
Jeju co ja czytam Bleach się skończył... dla mnie absolutnie nie. Jest coraz ciekawiej według mnie!