Czy tylko mnie ostatnimi czasy w Bleachu denerwuje Orhime?Tylko to Kurosaki,Kurosaki,żeby tylko nie połączyli Ichigo z tą wnerwiającą kobietąJa tam bym wolał,żeby był z Rukią,a tak poza tym to bardzo dobre anime zaraz po Code Geass zajmuje 2 miejsce w moim rankingu,Może nie będę orginalny,ale filery potrafią być bardzo denerwujące,a czasami psują to anime.Ode mnie 10/10.Zwłaszcza za Yourichi i Toushiro.pozdro.
Nie tylko ciebie xD
Akcja w anime obecnie ssie, mimo, że to nie fillery, nie wiem czy czytasz mangę, jeżeli nie to troszkę ci zaspoileruje, dłuugi wątek z Arrancarami dobiega końca, mam nadzieje, że ostatnie czaptery z serii Bogobójca dobiegną niebawem końca, stanowiąc tym samym początek wstępu do nowej sagi bo wszystko mnie i przypuszczam, że nie tylko mnie już irytuje, xD
Tak na marginesie nie wiem czy oglądałeś ale bardzo polecam Ci anime Death Note oraz Fullmetal Alchemist : Brotherhood a także Hellsing
Wszystkie te anime obok właśnie CG to moje ulubione, na prawdę warte obejrzenia xD
Bleach sie juz wg mnie skonczyl... najciekawsze odcinki to te poczatkowe, taki swoj specyficzny klimat mialy, a potem jak rukie zabrali... to juz nie to samo.
Ostatnio gdy oglądałam odc ok. 173 w Hueco Mundo myślałam, że już mnie coś trafi ;/
Sama do siebie nawet gadać zaczęłam^^ że jeżeli Orihime jeszcze raz powie Kurosaki to chyba poszukam czerwonego krzyżyka.
W ciągu kilku minut potrafiła to powiedzieć chyba z kilkanaście razy, przy okazji pokazując swoje słodkie oczęta i składając niewinnie dłonie.
Z kolei moi ulubieni bohaterowie to Renji, Rukia no i Kenpachi z Yachiru :)