PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20096
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Jest juz zapowiedzi 3 filmu Bleacha "Goodbye Rukia". Cekawy tytuł, ciekawe co bedzie się w nim działo.

solos16

ooo nie, nie nie..tylko nie GOODBYE i tylko nie do Rukii
Jak uśmiercać to Orichime!
Coś mi sie wydaje że jeżeli nawet Goodbye, to nie na zawsze!

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Że niby co!?!?! Tylko nie Rukia! Wszyscy tylko nie ona(i Ichigo oczywiście) Pewnie te źródła są jeszcze nie pewne...mam taką nadzieje:-)

Karolcia15

Zapowiedzi tego filmu możemy zobaczyć w filmie promocyjnym "King of New York" (w skrócie KON) który promuje w USA pierwszy film kinowy

link
http://hk.youtube.com/watch?v=tybLzuZd20M

ocenił(a) serial na 10
solos16

o mój boże!!!! Ale mam nadzieje, że nie na zawsze...wkońcu moźe coś się do zrobić...?? hmm... ?? Ona ma być z Ichigo!!

Karolcia15

Dla mnie nie musi być z nikim, byle by żyła...bo jest fajna :P

ocenił(a) serial na 5
Karolcia15

Ejeje, a co z Renjim?

Eriis

CO z Renjim?? no nie wiem...
Uczesałby sobie włosy Senbonzakurą i byłby szczęśliwy:P hahah (( i ile Byakuś pożyczył by mu swój świetlny mieczyk))

ocenił(a) serial na 5
Cpt_Pchelka

No ja nie wyrażam zgody, żeby Renji był z Hisagim, ani z Byakusiem i jego Senbonzakurą, ani z Orcią, bo to już zakrawa na patologię ;]
A co wy na to, że Rukię porwią znów do Seiretei, potem Kurosaki-kun i Arrancarowie ją uratują, a ona wybierze Grimmijawa? ^^

Eriis

OOO to już podchodzi pod MODE NA SUKCES odcinek 2000000789
hahaha:P:P

ocenił(a) serial na 5
Cpt_Pchelka

No wiesz, 181 epów to tez nie jest biedny wynik...

ocenił(a) serial na 8
solos16

Przecież wiadomo, że jakby mieli ją uśmiercić albo jakoś się jej pozbyć, to by nie zrobili tego w kinówce tylko w serialu tv. A poza tym i tak jej nie uśmiercą, bo ona jest jedną najbardziej lubianych postaci z Bleacha.
Pozdrawiam;-)