najbardziej fantastyczna postać pod słońcem .. jest tak żałosna i na siłe robiona na super ultra
bohatera aż zal mi tego anime wszystko zrypali wraz z zwycięstwem nad uluqiorą .... Co za bzdura ...
kiedy ?? za każdym razem zdobywał z dupy strony jakieś mega moce nie wiadomo z kąd gdzie inni trenowali lata aby taki poziom osiągnąć w dodatku sam aizen powiedział że są ograniczenia mocy shinigami jak i hollowa tak samo z uluqiorą .. gość weszedł w bankai ressurection był 1000x silniejszy od ichiego nagle zamienił się i otrzymał mega moce .... Bzdura totalna dlatego ten serial jest zbyt fantastyczny dla dzieci w pewnych momentach zbyt naiwny ...
a w dodatku powiedziane było że vasto lordowie są ponad moc kapitańską a jakoś w walce z nimi nie było żadnego problemu dla kapitanów bzdura ... jak stali się przecież arcanarami zdobyli znacznie wyższy poziom dlatego to są takie bzdury ....
Stary jeśli próbujesz doszukać się logiki w bajce dla dzieci to coś Ci się chyba popieprzyło.
Poza tym anime rewelacyjne, mam nadzieje ze wkrótce zaczną montować kolejne odcinki :)
To nie jest bajka po pierwsze i nie dla dzieci bo zakres wiekowy kolego jest +16 więc coś ciebie popieprzyło zanim zaczniesz rozmowę najpierw trzeba się przygotować :)
Dobra, z bajką dla dzieci to przesadziłem ;)
Nie zmienia to faktu ze od samego początku w fabule jest masa dziur i trzeba się do tego przyzwyczaić i brać to w takiej formie w jakiej jest albo sobie odpuścić.
Anime jedno z lepszych, przynajmniej w kategorii długodystansowców ;)
Anime jedno z lepszych, przynajmniej w kategorii długodystansowców ;) - to jest chyba maraton i to nie z tego świata ;)
Nie zgadzam się, Ichigo jest według mnie jednym z najlepszych głównych bohaterów w shounenach. Nie jest schematyczny, nie zwycięża bez ciężkiej pracy, wzbudza sympatię. Większość protagonistów shounenów niestety powiela te same kanony, a Ichigo bardzo wyróżnia się na ich tle.
To jest ochydna papka nie mieli co wymyśleć to zrobili z niego super bohatera, który zarówno jest hollowoem człowiekiem shinigami to i jeszcze quincy weź panie wypier to do śmietnika ... Żałosne
To prawda, że często pakują w głównego bohatera wszystko, co tylko się da, jednak w tym przypadku wyszło całkiem strawnie. I prosiłabym o jakieś dojrzalsze argumenty.
niestety tylko w tym anime to widzimy .... Ultra boss jest wiele argumentów np. walka z uluqiorą albo aizenem całkowita kicha ;/
Co jak co Zerwal ma racje ;d
Ichigo jest przesadzony , co nie zmienia faktu ze anime swietne .
Wedlug mnie glowne postacie powinny byc cos w stylu Luffiego z One piece .
Np jak Ichigo spotkal pierwszy raz Byakuye to nawte w 600 odcinku nie powinnien byc silniejszy od niego .
Tak jak wlasnie z Luffym . Do tej pory nie jest silniejszy od Admiralow . A juz 600 odcinkow na blacie ;o