PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20095
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Ichigo

ocenił(a) serial na 6

najbardziej fantastyczna postać pod słońcem .. jest tak żałosna i na siłe robiona na super ultra
bohatera aż zal mi tego anime wszystko zrypali wraz z zwycięstwem nad uluqiorą .... Co za bzdura ...

ocenił(a) serial na 10
zewral

Ale przecież on nie raz przegrywał i potrzebował pomocy przyjaciół.

ocenił(a) serial na 6
lorster

kiedy ?? za każdym razem zdobywał z dupy strony jakieś mega moce nie wiadomo z kąd gdzie inni trenowali lata aby taki poziom osiągnąć w dodatku sam aizen powiedział że są ograniczenia mocy shinigami jak i hollowa tak samo z uluqiorą .. gość weszedł w bankai ressurection był 1000x silniejszy od ichiego nagle zamienił się i otrzymał mega moce .... Bzdura totalna dlatego ten serial jest zbyt fantastyczny dla dzieci w pewnych momentach zbyt naiwny ...

ocenił(a) serial na 8
zewral

Bo on umarł i zamienił się w hollowa i był jeszcze sielniejszy...

ocenił(a) serial na 6
lorster

a w dodatku powiedziane było że vasto lordowie są ponad moc kapitańską a jakoś w walce z nimi nie było żadnego problemu dla kapitanów bzdura ... jak stali się przecież arcanarami zdobyli znacznie wyższy poziom dlatego to są takie bzdury ....

ocenił(a) serial na 10
zewral

Stary jeśli próbujesz doszukać się logiki w bajce dla dzieci to coś Ci się chyba popieprzyło.
Poza tym anime rewelacyjne, mam nadzieje ze wkrótce zaczną montować kolejne odcinki :)

ocenił(a) serial na 6
lirielbaenre

To nie jest bajka po pierwsze i nie dla dzieci bo zakres wiekowy kolego jest +16 więc coś ciebie popieprzyło zanim zaczniesz rozmowę najpierw trzeba się przygotować :)

ocenił(a) serial na 10
zewral

Dobra, z bajką dla dzieci to przesadziłem ;)
Nie zmienia to faktu ze od samego początku w fabule jest masa dziur i trzeba się do tego przyzwyczaić i brać to w takiej formie w jakiej jest albo sobie odpuścić.
Anime jedno z lepszych, przynajmniej w kategorii długodystansowców ;)

ocenił(a) serial na 6
lirielbaenre

Anime jedno z lepszych, przynajmniej w kategorii długodystansowców ;) - to jest chyba maraton i to nie z tego świata ;)

zewral

Nie zgadzam się, Ichigo jest według mnie jednym z najlepszych głównych bohaterów w shounenach. Nie jest schematyczny, nie zwycięża bez ciężkiej pracy, wzbudza sympatię. Większość protagonistów shounenów niestety powiela te same kanony, a Ichigo bardzo wyróżnia się na ich tle.

ocenił(a) serial na 6
Pink_Phink

To jest ochydna papka nie mieli co wymyśleć to zrobili z niego super bohatera, który zarówno jest hollowoem człowiekiem shinigami to i jeszcze quincy weź panie wypier to do śmietnika ... Żałosne

zewral

To prawda, że często pakują w głównego bohatera wszystko, co tylko się da, jednak w tym przypadku wyszło całkiem strawnie. I prosiłabym o jakieś dojrzalsze argumenty.

ocenił(a) serial na 6
Pink_Phink

niestety tylko w tym anime to widzimy .... Ultra boss jest wiele argumentów np. walka z uluqiorą albo aizenem całkowita kicha ;/

zewral

Okej, to Twoje zdanie, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
zewral

Co jak co Zerwal ma racje ;d
Ichigo jest przesadzony , co nie zmienia faktu ze anime swietne .
Wedlug mnie glowne postacie powinny byc cos w stylu Luffiego z One piece .
Np jak Ichigo spotkal pierwszy raz Byakuye to nawte w 600 odcinku nie powinnien byc silniejszy od niego .
Tak jak wlasnie z Luffym . Do tej pory nie jest silniejszy od Admiralow . A juz 600 odcinkow na blacie ;o

ocenił(a) serial na 10
zewral

Przegrał walkę z Zaraki Kenpachi, i to jedyna walka jaką przegrał.

ocenił(a) serial na 1
zewral

No z Goku to już chyba by nie wygrał.
A tak na poważnie to popieram.