Niestety oficjalny donos jest taki ,że to koniec bleacha ; ( ahh
1) Jak do tej pory nie podał żadnych informacji, więc jego nota nie jest wiarygodna.
2) Studio TV Tokyo spiera się co wyemitować na wiosnę w Japonii. Gintama vs. Bleach.
Czyli zatem wiadome jest, że kolejne odcinki będą emitowane. Dla mnie główny temat jest trollingiem.
Dobra mniejsza o autora tematu. Masz może jakiś link z tym sporem? Jeśli tak to chętnie bym to oblukał:).
Muszę Cię zawieść, ponieważ nie znam linka do żandego z takiego tematu. Jednak wiem, ponieważ mam kumpla który obeznany jest dosyć mocno w temacie nadchodzących terminów premier anime, mangi i tak dalej, a że mu ufam rozgłaszam to tutaj. Jeśli to co napisałem wcześniej się nie sprawdzi w takim wypadku nie przewiduję kolejnych dat na Bleach'a.
Ja także jestem dobrze poinformowany i wiem doskonale, że to nie jest koniec bleach ale tylko przerwa zamiast robić odcinki niezwiązane z manga po prostu zrobili przerwę na pewien czas.To, że Bleach wróci jest oczywiste ma na prawdę ogromne rzesze fanów a manga cały czas jest wydawana.
Tysiącletnia Krwawa Wojna (tak się nazywa obecna seria mangi Bleacha) jest ostatnią serią mangi. Potem Kubo nie zamierza jej kontynuować. Przynajmniej takie są najnowsze ustalenia. A anime wraca w kwietniu.
oby, koleś zjeb*ł tę serię na maksa... jest to jedna z tych serii która ze swoją wręcz mikroskopijną dokładnością pikuje w dół ... a było tak fajnie na początku... echh
Prawdopodobnie jest to spowodowane zbyt dużą ilością narkotyków w ciele Kubo :D Tylko narkoman mógłby coś takiego wymyślić :D
http://anime24.pl/news.php?readmore=370
To raczej fake wiec anime pewnie nie wroci w tym rok albo przynajmniej narazie ;] trzeba czekac do 23 marca ;p
O tym, że FT się kończy też mówili, że fejk, a jednak... Więc może nie wszystko stracone? ;)
http://anime24.pl/news.php?readmore=372
FT Zostaje wstrzymane na pewno wróci pewnego dnia :D
Z tego co wie, to ma być emitowane coś w stylu The Best of FT, czyli najlepsze odcinki. A to czy wróci, to nie wiem. Bo manga chyba też już chyli się u końcowi :P
myślę ze manga będzie na bieżąco wychodziła i wątpię ze się kończy bo tak to po co by przerywali emisje skoro mogli by to zakończyć w normalnym trybie ;]
Chodziło mi o to, że ten arc, który jest teraz w mandze, jest ostatnim. A ile on będzie trwać, to nie wiem. W sumie, to ostatnio modne stało się wstrzymywanie emisji anime. Najpierw Bleach i Gintama, teraz FT.
Gintama chyba dalej leci teraz no nie ? ;p chociaz nie ogladam tego bo nie chce mi sie kolejnego tasiemca ogladac ;p
Słyszałam, że Gintama wrócił, co równe jest z tym, że Bleach co najwyżej będzie w następnym roku. Ale mam nadzieję, że może jeszcze w tym będzie nam dane zobaczyć, bo na prawdę chcę zobaczyć a nime to, co teraz się w mandze dzieje ^^