Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20278
8,5 2 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Był temat ulubiona postać ja mam pytanie kogo najbardziej nie lubicie?
Ja mam parę takichosób:
1. Kapitan XII (wybaczcie nie pamiętam jego imienia) gość jest straszny fu! nie dość że wygląda nienormalnie to jeszcze eksperymentu bleee
2. Orichime nie lubię jej nie lubię nie lubię... jest taka dobra jak była zazdrosna to twierdziła że jest "straszną osobą" :| Zero charakteru :(
3. Hinamori ona ma problem i to duży "Aizen-sama jest dobr napewno ma jakiś szlachetny cel"
To chyba 3 postacie które mnie irytują :|

ocenił(a) serial na 10
Mei_5

cała privaron espada

Mei_5

Oglądając myślałam, że będę jedną z niewielu niecierpiącą Orihime Inoue. A tu tyle osób... (: Właściwie jak pierwszy raz ją zobaczyłam, to myślałam, że będzie całkiem ok. Potem, gdy pojawiła się jej moc i się zorientowałam, że będzie należała do grupy głównego bohatera, to szczególnie zadowolona nie byłam. No ale niech sobie już będzie. Irytujące było to jak lgnęła do Ichigo. Masakra. Za wszelką cenę musiała być przy nim. A jaka była moja radość, gdy obejrzałam 366 odcinek i się okazało, że żadnego romansu między nimi nie ma!

Jeśli chodzi o innych:
Z Arrancarów nie lubiłam Yammiego. Te laski od Harribel były miejscami irytujące. Najgorzej jednak nie było. Właściwie nie przepadałam za Arrancarami. Nie wszystkimi, bo było kilku spoko.
Bount! Mimo iż fillery - niech ich piekło pochłonie! Mabashi z tą swoją Ritz! Aghr... Ten dziad, ta w chińskim ubraniu, kolo w okularach...
A jeśli chodzi o Shinigami czy Vizardów to chyba nikt nie otrzymał ode mnie miana nielubianego. Fullbringerzy też źli nie byli. (:

ocenił(a) serial na 9
Mei_5

Sado - beznadziejna postać
Orihime też wpienia

ocenił(a) serial na 10
Mei_5

RUKIA
RUKIA
I JESZCZE RAZ
RUKIA!
Ta natrętna mucha łażąca za Ichim... yyy... aż mnie mdli...

I Mayuri chyba wiadomo z jakiego powodu -.- Sushi, Kurotsushi czy jak to się pisze?

Chad i Orhime też nie należą do ulubionych, choć Hime jest o wiele lepsza od tej Rukwi... yyy...

Mei_5

Najbardziej Orihime i jej Kurosaki-kun, które mówiła 20 razy w jednym odcinku.
Potem... Hinamori...
I jeszcze Yammmy i Omaeda

ocenił(a) serial na 10
Mei_5

Nie bylo takiej postaci. Kazda ma swoje zalety i wady.

użytkownik usunięty
Mei_5

haha..zdecydowanie tousen i jirobo Ikkanzaka wielki durny grubas z napompowanymi wargami wyrzucajacy z siebie jakies rzygi. niesety nigdy nie zapomne o jego glupocie,az milo bylo jak mu ishida strzelil w dupe :> swoja droga jeden z fajniejszych dialogow uryu odcinek 28 jakby kto chcial sobie odswiezyc:) ^^

ocenił(a) serial na 10
Mei_5

1. Inoue Orihime
Tylko ona mnie wkurzała Kurotsuchi Mayuri jest wg. mnie tak przerażającą postacią jak i ciekawą nawet go lubię a gdy się pojawia to mówię na niego ''straszna morda'' przeraża mnie koleś i tyle.

ocenił(a) serial na 6
Mei_5

Moja za to ulubiona to Kempachi on jest najsilniejszy jak by znał imię swoje miecza ;) . Sam potrafił wygenerować taką energię to co z mieczem razem omg najsilniejsza zdecydowanie postać z całego bleacha

Mei_5

Na razie, tak zdecydowanie to nie trawię jednej postaci, mianowicie kapitana Hitsugaya Toshirou... tak za bardzo nie podchodzi mi również Aizen i nie chodzi mi o to, że jest antagonistą. Nie lubię również przybranego brata Rukii - Byakuya.