PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20118
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach
ocenił(a) serial na 10
Eriis

Heh wszystko japońskie:D Dobra dziewczynko:D tym dzieciaczkiem mnie wkurzyłaś:D miałem nie brać tego zespołu pod uwagę bo myślałem ze trochę się z tobą podroczę:D
Pokaż mi choć jeden zespół który ma / miał taką popularność jak Metallica o nich wszyscy słyszeli:D albo nawet SoAd który niestety został rozwiązany:/ a kto słyszał jakaś japońską pioseneczkę??:D chyba tylko ci którzy bleach oglądają:D

Taaak plemiooooona:D to jest taka odskocznia od mijej ulubionej gry jaką jest Dark Orbit:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Kiedy Mettalica nie jest taka zła ^^ Pff a kto słucha japońskich piosenek? Jak śmiesz? My, ludzie wykształceni i inteligentni z parciem na wiedzę ;] ;] DZIECIACZKU (w pierwotnej wersji napisałam dziewuszko ale nie będę chamska xD)

Taaak, eee, mów do mnie jeszcze, znam wszystko o czym mówisz... <wtf?> ^^ To tak jakbym zaczęła Ci nawijać o koniugacji czasowników nieregularnych w czasie trybie warunkowym czasu zaprzeszłego języka hiszpańskiego ;]

Eriis

Hahaah to było zajebiste.
Kto znalazł św. Gralla??
Indiana Jones!! :D

Japoński rock da się słuchać :D

Temat dobry, dobry :P
Robicie dokładnie to samo czego my dokonywaliśmy na forum PzK :D:D w końcu wprowadzili przez nas ograniczenie dla postów tylko do tysiąca:D:D'{ to były czasy :D:D < lol >

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Ja się tam tej młodej dziwię że się Zbyszkowi tknąć dała... ;D

Rock jest zajebisty! Abingdoni, Asian Kung-Fu Generation, Nightmare... posłuchaj pełnego osta do filmu Death Note : The last name. Wyznaję <3

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Dokładnie:P jeszcze dał sobie oczy wykuć pedał:P a i tak zbyszko przeleciał jego córkę:D

Co ci sie tak w rocku podoba??:D

ocenił(a) serial na 10
Eriis

wszystkie znam:D i powiem ci ze wszystkie nie dosięgają pięt nawet Systemowi:D nawet wszystkie razem wzięte:D

Jedynie mi sie podoba najnowszy openning bleach:D :D

Co ty się Costy napiłaś??:D

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

ej kurde boski jest opening najnowszy:D jaaaaaaaaaaaaaa:D słucham go ciągle:D

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

bleach* taka mała pomyłka pisemna:D hehe:D

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Więc właśnie ;] starszym trzeba ustępować! ^^

Pff, to smutne że wszyscy faceci są wzrokowcami... =_= ^^

Takie żalowe z deczka, no ale jak wiadomo jestem wybredna bo wolę anime które ma sens i spójną fabułę ;]

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Straszym i głupszym???:D OMG:D

Ja nie jestem wzrokowcem:D heh kłamie:D

Mi sie podoba:D bo przejrzałem tak trochę bez napisów:D a ja lubie anime które ma duużo akcji:D

Eriis

Taniec Rukii i Inoue- Koko-bongo dla ubogich :D:D

ocenił(a) serial na 5
Cpt_Pchelka

Ale ta jego młoda to frajerka, takiemu Zbyszkowi się dać =_= Kochana, Ty razem ze mną byłaś gotowa się kłócić, że to Indiana Jones znalazł Świętego Gralla w legendach arturiańskich, także nie szpań xD ^^

Oh, dzieciaczku, posłuchaj sobie Abingdonów, Asian Kung-Fu Generation albo Nightmare, rock jest boski! :d

A co, temat nie fajny? :D Niedługo nam specjalne forum założą żebyśmy nie spamowali tutaj :D Idź na smardze jak Ci się coś nie podoba ^^

grawitacje

Temat jakich wiele... Ale co tam ;P

1. Ichimaru Gin
2. Kuchiki Byakuya
3. Urahara Kisuke
4. Ichigo Kurosaki
5. No i... Grimmjow Jaggerjack :D

elfka77

1. ichigo i 1. Ulquiorra Schiffer

nie potrafie wybrac jednego! oO

2. Tōshirō Hitsugaya.

chociaz to jeszcze dziecko to moglabym poczekac az dorosnie. no i ten jego glos...

3. Renji Abarai

uwielbiam jak sie wkurza ^.-

ocenił(a) serial na 5
grawitacje

1. Shuuhei Hisaguś, ahh.
2. Kuchiki Byaki-dono
3. Kaien Kukaku
4. Ashi..eee.. Ashido! Mimo że filler z deczka, to i tak fajny.
5. Kon - to takie ciacho, że go nikt nie jest w stanie przebić <lol>

Eriis

Ej, z tym Ashido, to racja!!!.. :D

ocenił(a) serial na 5
elfka77

Zabił mnie jeden gif z nim i z Rukią : Rukia stoi a Ashido opiera się nad nią i mówi 'Wiesz, Rukia, tak dawno nie widziałem żadnego shinigami.." a ona różowa "Zróbmy to szybko! To znaczy.. znajdźmy moich przyjaciół" <lol>
Taki mały offtop ale musiałam xD

grawitacje

1. Ichigo Hollow!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Aizen Sousuke
3 Byakuś
4 Uruhara Kisuke
5. Ulquiorra Schiffer!!!!!!

i Czesio z Włatców Much!:P:P
-ale to już wyjątek!:P:P

ocenił(a) serial na 5
Cpt_Pchelka

A na końcu wpada Hellsing i pokazuje im swojego Ban-kai'a.

Eriis

Zambi-bambi po przejściach chciałaś powiedzieć :P < sraj zambi-bambi... >

ocenił(a) serial na 5
Cpt_Pchelka

Tak, zdecydowanie xD
Najbardziej seksowną postacią z Bleacha jest Ban-kai Renji'ego :P

grawitacje

Kuchiki Byakuya
Ukitake Zyuuchirou
Toshiro Hitsugaya
Ichigo Kurosaki

ocenił(a) serial na 10
grawitacje

1. Ulquiorra Schiffer - zdecydowanie najseksowniejszy emo pod słońcem ^^ te wspaniale zielone oczy, cudowne czarne włosy... trochę chudy, ale co tam
2. Grimmjow - noo ;] za twarzyczkę z fryzurką i za klatę ;]
3. Byakuya - coś w nim jest
4. Hisagi <3

ocenił(a) serial na 5
Lady_Schiffer

Taak! Hisagi <3 wreszcie ktoś kto też go kocha :D
A co Uluqiorry to masz pełną rację!
I Byakuya-oniii-chan :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

1. Byakuya Kuchiki (zawsze na pierwszym miejscu^^)
2. Kisuke Urahara (na drugim, ale można polemizować xD)
3. Kaien Shiba i Ichigo Kurosaki oczywiście :D (są do siebie strasznie podobni)
4. Gin Ichimaru
5. Hitsugaya Toshirou
Ale kurczę, pięć pozycji (a w sumie sześć facetów) to za mało! W ogóle jest jeszcze zajebisty Ukitake, Kyoraku, Hisagi, Ulqiorra (ale trochę mnie ostatnio wkurza) i... Ichida ;D Serio, uwielbiam go - fajną mam klatę ^^

ocenił(a) serial na 10
Irie

Ooo taaak! Urahara jeszcze. W tej swojej szlafmycy cudnie wygląda jego klata ^^ Pff ale się ze mnie robi ohydny babsztyl ^^
Ale Quincy?! Klata?! Emily - ja się pytam : gdzie?! xD

Lady_Schiffer

O taaak jestem za Ishidą :D :D :D I za jego klatą :P :D

ocenił(a) serial na 8
Lady_Schiffer

Nie wiem, które to były odcinki, ale mniej więcej wtedy, gdy go ojciec molestował ^^ tzn. wtedy, gdy go trenował... No wiesz, tajne pomieszczenie w szpitalu, wszystko na niebiesko... Stary Quincy do niego strzelał, a Uryuu (czy jak mu tam) uciekał w rozchłestanej koszuli... ;]

ocenił(a) serial na 10
Irie

rozumiem, rozumiem :] ta prawie naga pierś niewinnego, zakryta jedynie cienką warstwą materiału mmm :] Ale mimo to pozostanę przy Grimmjowowej klacie :P
Ewentualnie przy Noitorowej. Też taka odkryta pobudza wyobraźnie :P

ocenił(a) serial na 5
Lady_Schiffer

Nnoitorowa jest sexy. Kenpachi'owa też, tylko trudno całą ogarnąć jednym spojrzeniem :D
Quincy ma w sobie coś... budzi we mnie zboczeńca, mam ochotę się na niego rzucić i go ubrać żeby się nie przeziębił...
A Ichigowa?! On najczęściej świeci golizną a Wy o nim zapominacie... ehh. CIACHO!

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Miaaa ^^ W końcu jest ktoś, kto ma podobne zdanie o Nnoitorowej klacie ^^
Kanpachiowa też moze być, aczkolwiek jak dla mnie trochę za bardzo przepakowane opakowanie ^^ Czyli za duża. Preferuje mniejsze modele :]
A Ichigowa - o nie, nie, nie! Głównie dlatego, że jest Ichigowa. I wcale nie świeci golizną! Ona po prostu jest zarośnięta pomarańczową szczeciną, która zlewa się z kolorytem ciała i którą Tito przez grzeczność ukrywa :P

Lady_Schiffer

Ja zaproponuję jeszcze inną: Kyorakową :D Chyba najbardziej męska w całym bliczu... :D

ocenił(a) serial na 10
elfka77

Owłosioooona ^^ Ale może być :]a przydałoby się zobaczyć Aizenową :] Może i on ma coś do zaproponowania ;]

ocenił(a) serial na 5
Lady_Schiffer

O.O tak! 100% zgody! Ale jak Kyuoraku, to Ukitate tym bardziej :D Oh, Sado!
A co powiedzcie o klacie Generała Yamamoto? ^^

Eriis

HAHAHAHA..... xD
No co, niczego sobie! :P
Przydałoby się zobaczyć Aizenową. Ale tym bardziej Ichimarową... <3 :D

ocenił(a) serial na 8
elfka77

Ginowa klata to musi być coś... Nie wiem, czego bardziej się nie mogę doczekać... Aż pokażą jego ban-kai czy jego goliznę ^^ Akurat czytałam mangę i pokazali młodego Byakuyę... Idzie się zakochać po prostu ^^
Tak, Ishida też we mnie budzi zboczeńca - zwłaszcza wtedy, jak zaczyna pieprzyć trzy po trzy... xP

ocenił(a) serial na 5
Irie

Byakuya'owa klata... niach niach!! <3
Dziewczyny! Ginowa klata jest w stanie holendersko nizinno depresyjnym! Ale ban-kai... to jest baaardzo interesujące :D Zapewne jest podobny do Matsumoto, żeby się nie czuł samotny ^^
Ishida, w sumie gdyby nie te jego ciuszki Quincy, to jest w miarę sexy, takie, co prawda, lekkie emo, ale w moim stylu ^^
Chociaż i tak do końca życia pozostanę wieczną fanką Hisagunia i jego boskiej klaty!!! Puuu~~! <3

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ukitakowa? A mieliśmy okazję ją zobaczyć? Zreztą pewnie chudziutka ;] i nie tak zabuszowana jak Kyorakowa :]
Sado?! Chyba tylko za inny kolor :P
A Ymamaotowa zbyt przepasiona :] I przeszkadza mi sznur białej brody na niej :]
A o Ichimarowej juz nie wspomnę! Z połączeniem szparek jego oczu musi wyglądać przemiodziachowo.
Ishida nie jest emo! Nie obrażaj Ulka! Ulek jest dopiero emo! Ale też jego golizna niczego sobie <rozmarzona> Aczkolwiek trochę jej pożałowali... Ale mam nadzieję, że ktoś jeszcze zdąży porwać mu ubranko :] Niekoniecznie musi przegrywać, ale obnażyć klatę mógłby :]

Lady_Schiffer

Tak, tak, nie mam nic przeciwko obnażaniu Ulkiowej klaty.
Oooch, młody Byakuś... To jest to xD Jak czytałam to też się zakochałam xD
Ale młody Ichimaruś też fajniutki :)

ocenił(a) serial na 8
elfka77

Mały Byakuś jest trochę irytujący... I w tej kitce żałośnie wyglądał, ale jak się ścigał z Yoruichi, to było coś... ^^

ocenił(a) serial na 5
Irie

Kyorakowa nie jest zabuszowana, jest seksownie moherowa! Ukitake ma coś w sobie, przyciągającego.
Ishida ma fryzurę na emo!
Ej no, Sado będzie ma wypasioną! Ichimarowa jakoś mnie nie kusi... Ulek jest emo-zombie, nie to co Grimmijaw.
W Byakusiu najfajniejsze są szare oczy, ban-kai, historia z Hisaną i klata.

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ale Ishida ma nie-emo okulary!! :P A Ulek wcale, ale to wcale nie jest emo-zombie! Jestes uprzedzona do emouchow :]

ocenił(a) serial na 5
Lady_Schiffer

Biała pelerynka ma tylko zmylić przeciwnika, podczas gdy on wyciąga różową żyletkę i zamierza się do rzutu!
Ulek jest emo-zombie, kobieto, pusty w makijażu! Nie jestem uprzedzona, kwestia złośliwości ^^

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Buehehe. Już wiem dlaczego ten wisiorek z nadgarstka mu zwisał ^^ Co by mu się łatwiej cięło ^^
Ale Ulek ma wspaniałe, wężowe oczy :P

Lady_Schiffer

Zapomniałam o Isshinie. Kurde, jak mogłam... Przecież Isshin to taki seksi tatuś jakich mało!!!! Szkoda tylko, że tak rzadko pokazuje swoje PRAWDZIWE OBLICZE..... ciiicho, bo mogą to czytać niewtajemniczeni :P Isshin jest seksi :D

ocenił(a) serial na 5
elfka77

A Isshin jest nawet bardzo seksy! Mogliby rozwinąć ten wątek, tak samo jak wątek romansów, no ale. NEVERMIND.
Ryuken mógłby być, gdyby nie te krawaty... za każdym razem najpierw one rzucają się w oczy.
Ulek ma wężowe oczy? On raczej wygląda jakby miał piłeczki ping-pongowe w oczodołach! Duże, białe i wyłupiaste!

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Isshin - nieeee ratunku! Może i całkiem przyjemny dla oka, ale jedynie kiedy jest poważny ;}
Ryuken już prędzej aniżeli sam Ishida ;]
A Ulkowe oczy wcale nie są wyłupiaste. Są po prostu wyraziste, a ich wspaniala barwa przykuwa wzrok :] Tak, tak, takie są właśnie jego oczęta :]

ocenił(a) serial na 5
Lady_Schiffer

Isshin vs. Ichigo - walka stulecia :D
Ryuuken zachowuje się jakby mu ktoś w poważanie szczotkę wepchnął, pełna powaga, zero ruchów twarzy, można rzec że ludzki klon Byakuya'i...
Taaa, i jak każda krowa ma długie rzęsy ;]

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ale Ryuuken wydaje się być wyprany z uczuć. Tj. jeszcze gorzej niż Biakus. I to mi w nim straaasznie nie podpasowało. Ufam, iż nie odegra już żadnej większej roli :] Niechaj sadzi truskawki na Syberii :]

ocenił(a) serial na 5
Lady_Schiffer

I krzyż mu na drogę ;]
No z nim jest taki problem, że w sumie nie wiadomo czemu taki jest... bo Byaki, no to wszyscy którzy oglądali epy o uwięzieniu Rukii i ban-kai'u Ichiego wiedzą. A Ryuuken jest zimny sam w sobie. No cóż. Są ludzie i parapety.